⚽ SL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | MS | 21 Eylül

Neyse, acı reçeteyi yazalım. Dün adamlara 1 - 0 öne geçme ve 1 - 1 şansı verdik hatta kırmızı da yiyorduk. Hepsi de top kaybıyla oldu. Buna çare bulmak lazım. Bjk maçı olsaydı Rafa filan yine çok tehlikeli olurdu.

izlerken pek farkına varmadım da özete bakınca Avrupalı takımların galibiyeti gibi olmuş. goller falan çok organize duvar pasları ara paslar indirip vurmalar falan sanki avrupa takımlarının kadıköydeki galibiyetleri gibi

az ve öz oynayıp organize hızlı ataklarla gol bulmuşuz. onlar da topu eveleyip gevelemekten ve buldukları pozisyonları kaçırmaktan başka bir şey yapamamışlar.

orta sınıf Avrupa takımı galibiyeti, böyle aston villa, eski ajax, benfica tarzı takımların trde yaptığı tarifeyi gördüm resmen özette

Maç sonu bizim taraftarı coşturan ekibin de ellerine sağlık. Neden böyle bir şey yapmışlar ki acaba :asd:

2 gun oldu hala bu konuyu goruyorum. Hadi PAOK konusuna gecin abartmayin bu derbi galibiyetlerini.
2 gun sonra AL'de macimiz var artik o daha onemli.

2 gun oldu hala bu konuyu goruyorum. Hadi PAOK konusuna gecin abartmayin bu derbi galibiyetlerini.
2 gun sonra AL'de macimiz var artik o daha onemli.

Bu sezon ilk defa Şampiyonluk daha önemli benim için.
5. yıldız ve artık ön eleme oynamadan Şampiyonlar ligine katılmak Avrupa liginden daha önemli. Yalı çocuğu ve loser crying one’dan da kurtuluruz

Bu sezon ilk defa Şampiyonluk daha önemli benim için.
5. yıldız ve artık ön eleme oynamadan Şampiyonlar ligine katılmak Avrupa liginden daha önemli. Yalı çocuğu ve loser crying one’dan da kurtuluruz
Bu dedigin bu benim postla bir alakasi yok ama neyse.

Maksadımız Avrupa'da başarılı olmak olmalı.

Bu maç bitti gitti.

Güzel eğlendik ama 2 gün sonra Avrupa ondan dört gün sonra da tekrar lig maçı var.

Konsantrasyon.

şu reels 75 milyon kez izlenmiş! Rekor olmalı. Emeği geçenlerin eline sağlık!
1727083895444.webp

Geri
Üst Alt