- 26 Kasım 2012
- 185.495
- 257.963
- 5.998
Maltalya at lan yeter bea
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün yapacağı tek hamle kerem demirbay denen şahsı çıkarıp yerine herhangibirini sokacaktı yada hiç kimseyi bile almasa olurdu ama o kerem çıkacaktı.Bunu herkez gördü ama taktik konusunda zaafları olan okan hoca görmediKapan otobüs çek demiyoruz zaten ama düzgün bir oyun planıyla CL’ye de giderdik paşaya 3-0’dan maç da vermezdik
İlerde kalabalık olmadan osimhen icardiye bile gol attıracak atak organizasyonu yapamıyor
O yüzden ortasahayı eksik bırakıyor
Böyle hocalık ben de yaparım
Bize böyle oynamazlar işteAnadolu takımları şu pasla geriden çıkmayı ne zaman bırakacak acaba leşliklerine bakmadan deneyip deneyip gol yiyorlar hâlâ devam ediyorlar
Fb 6 defansa döndü.
Fenerin iyi oynadığını ima etmiyorum , ama en azından gol yemediler değil mi olaya bir de bu yönünden bakmak lazım çöp oyun bilmem leş oyun falan ama skor şuan 1- 0 mı bitti o iş. İş böyle devam ederse mou okana yakında guardiola'ya dediği gibi topu alıp evine götürebilirsin liderlik bizde diyebilir. Oyunun kötü olması benim umrumda değil ben skora bakarım sadece. 290 milyon kadro değeri olan takım kasımpaşadan 3 gol yememeli onu izlesin okan bu maçtan.Neyi izlesin?
Geçen hafta çözselermiş veya göztepe deplasmanındaDeplasmanları böyle böyle çözecek işte. İçerde biraz daha cesur. Zevk veriyor mu veya umut vadediyor mu, hayır. Dandik ligde 3 puanları almak için yeterli mi, evet.
Biz topu alana hurra koşturmacaya devam skordan bağımsız.
2. yarı şutumuz yokmuş keşke bu konuda da konuşsaydı okan burukDün biz yapsak maç 5-1 biterdi
Ama dahi hocamız 3-1’krn ortasaha eksiltip mertensi aldı
Ortadan da dökülen adamı değil defansı kapatan adamı aldı oyundan
Ve en acısı bu hatayı göremiyor, hala hakem, ctesi oynadık, rotasyon yaptık falan diyor
fenere miAha Gaich girdi.
antalya falan bize gol atamaz zaten adamlar pas özürlüFenerin iyi oynadığını ima etmiyorum , ama en azından gol yemediler değil mi olaya bir de bu yönünden bakmak lazım çöp oyun bilmem leş oyun falan ama skor şuan 1- 0 mı bitti o iş. İş böyle devam ederse mou okana yakında guardiola'ya dediği gibi topu alıp evine götürebilirsin liderlik bizde diyebilir. Oyunun kötü olması benim umrumda değil ben skora bakarım sadece.
Zeytin bitti sen mi başladın yawahhhhhhhhhhh