SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Antalya kağnı gibi yav. Aşırı yavaş oynuyorlar

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maç 1-1 olursa 2-1 antalya öne geçebilir, fbyi kaleye götüren maxim çıktı stoper girdi,iyice geri çekilcekler belli ki

Allah korusun yinede ama bizdeki kötü topçular hiç sakatlanmıyor misal mertens neden koçmuyor bitmiş veya kerem demirbay adamın ikili mücadele kazandığı vuku bulmuyş değil sakatlanmıyor berkan valla o kadar yavaş ki adaleleri pamuk gibi sakatlanmıyorlar

Fb 6 sutoperle oynuyo ona rağmen 1.5 pozisyon verdi 5dk da

Ya okan hoca bak şu adamlar top oynayamıyor ne diye fantezi yapıyon be!

Gol falan atamaz bu Antalya yav

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mourinho iti kime şekil yapıyon lan ceza alması lazım kamerayı engelliyo

Fenerin iyi oynadığını ima etmiyorum , ama en azından gol yemediler değil mi olaya bir de bu yönünden bakmak lazım çöp oyun bilmem leş oyun falan ama skor şuan 1- 0 mı bitti o iş. İş böyle devam ederse mou okana yakında guardiola'ya dediği gibi topu alıp evine götürebilirsin liderlik bizde diyebilir. Oyunun kötü olması benim umrumda değil ben skora bakarım sadece.

fener de oynadı paşayla
Defansı sağlam tuttu, açık bırakmadı
Paşa bastırdı da bastırdı ama hep karambole top yapmak zorunda kaldı
fener 2 atakta 2 gol attı bitirdi

Tamam böyle oyna da demiyoruz ama 3-1 öndesin, al bir ön libero, yavaş stoperlerin rahatlasın, ortasahayı kalabalıklaştır beklere rahat yardım etsinler, açıkları kapat, bir de kanada hızlı bir adam al, top sana geçince de çevir topu, böyle böyle biter zaten maç

Biz ne yapıyoruz her maç, tam tersini
Resmen tam tersini
Ortasahayı boşaltıyoruz, kontra üstünr kontra yiyoruz, top bize geçince de tüm takım telaş içinde panik halinde yaldır yaldır öteki kaleye koşuyoruz

Geri
Üst Alt