SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

mal antalyalı bomboş fener'in kaleye topu atamadı döndü bakmadan kendi kalelerine soktular topu. fred'i oyuna alma haricinde futbolun hiçbi doğrusunu yapmadan alınan 1 galibiyet. onu başta niye oturttular onu da anlamadım zaten.

9-10 numarası öldürsen gol atamıyo heriflerin. gidip tadic'i tutamayan takım da bu sene düşme olmasın diye ağlamasın sonra. gerçi onlar oturdukları yerden fener gollerine sevinmişlerdir gene

ama öne geçtiği bir maçıda vermez bu saatten sonra hocaları gerekli hamleleri yapıyor bizim ki gibi değil
Göztepe maçını 2-0'dan verdi. Kasımpaşa satılık bir takım olmasa 2-0'dan onlar da dönerdi. Antalya gibileri zaten geçerler 1-0 2-0. Bu oyun planıyla arada kaza kurşunuyla da puan kaybedebilirler. Fazla gözünüzde büyütüyorsunuz Mou'yu.

Bakın burda geçen sene fbden korktuğumu çokca beyan etmiştim

Ama bu sene cidden kötüler ya. Geçen seneden tek artı olan durum yok anadolu takımları çöp. Union lig sonuncusu sayılır adamlar 15dk da 3 yapabilirdi becerikli olsalar. Antalya da puan alabilirdi ama becerikli topçu yok iyi şut atan topçu olsa valla 2-3 gol atmışlardı

anadolu maçlarında saçma sapan puan kaybı yapmamak lazım artık dünkü olay umarım ders olur, fb bugün daha zor bi deplasmana gitse puan bırakırdı diyorsunuz ama penaltıyla vs yle bi şekilde çözmeyeceklerinin garantisi yok bizim yine seri yapmamız gerekecek geçen yılki gibi

Göztepe maçını 2-0'dan verdi. Kasımpaşa satılık bir takım olmasa 2-0'dan onlar da dönerdi. Antalya gibileri zaten geçerler 1-0 2-0. Bu oyun planıyla arada kaza kurşunuyla da puan kaybedebilirler. Fazla gözünüzde büyütüyorsunuz Mou'yu.
mouyu gözümde büyütmüyorum okan buruk taktiksel olarak ve özellikle öyuncu değişiklikleri konusunda berbat bir hoca olduğunu düşünüyorum bu beni korkutuyor

ıska geçiyor şutu ya

diğeride 4398348 metreden vuruyor

[emoji6][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Arda Kuyumcu" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Devre arası transfer dönemi için şimdiden kimi alacağımızı belirlemeliyiz. Alternatifleriyle hazır olmalı.

Hoca

Geri
Üst Alt