Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.497
- 7.988
- 1.428
amatör hoca gibi davranan bir hocamız var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyüp değil de Samsun baya tokatlardı bunlarıbugün fbnin rakip samsun veya eyüp olsa çok sıkıntı olurdu bence fb için
Aynen öyle takimin önünde bir engel kendisi. Bu takımın daha iyi oynayacağını düşünüyorum.bizim rakibimiz okan buruk
Göztepe maçını 2-0'dan verdi. Kasımpaşa satılık bir takım olmasa 2-0'dan onlar da dönerdi. Antalya gibileri zaten geçerler 1-0 2-0. Bu oyun planıyla arada kaza kurşunuyla da puan kaybedebilirler. Fazla gözünüzde büyütüyorsunuz Mou'yu.ama öne geçtiği bir maçıda vermez bu saatten sonra hocaları gerekli hamleleri yapıyor bizim ki gibi değil
Tayyaremde tık yok yav. Öyle bir etki bıraktı.Haftasonunu kepaze etti
mouyu gözümde büyütmüyorum okan buruk taktiksel olarak ve özellikle öyuncu değişiklikleri konusunda berbat bir hoca olduğunu düşünüyorum bu beni korkutuyorGöztepe maçını 2-0'dan verdi. Kasımpaşa satılık bir takım olmasa 2-0'dan onlar da dönerdi. Antalya gibileri zaten geçerler 1-0 2-0. Bu oyun planıyla arada kaza kurşunuyla da puan kaybedebilirler. Fazla gözünüzde büyütüyorsunuz Mou'yu.
Sigarayı azaltTayyaremde tık yok yav. Öyle bir etki bıraktı.
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]]
[emoji6
]" data-quote="Mert Erdaloglu" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
[emoji6
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]]" data-quote="Arda Kuyumcu" data-source="post: 0"