Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.147
- 25.568
- 2.598
Haftaya bay geciyorlar
Bizim bay gectigimiz hafta trabzona gidiyorlar
Bak bu isi sevdim
Bizim bay gectigimiz hafta trabzona gidiyorlar
Bak bu isi sevdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav sal beni diyorum hala uzatıyorsun. Sana birşey izah etmek boşa çaba. Sen git milletin eski mesajlarını araştırıp tamam yazmaya devam et.Hocam derbideki tekme değil mi haaaa ölçü değil o maç çünkü yendik
Yanlış bir kafaydi onlarinki de. İlla bir yerde puan kaybi olacakti. İcerde farklı öne geçtiğimiz için yıkım yaşıyoruz ama Kasımpaşa macinin zor geçeceği her türlü belliydi. Gerek kulüp kültürleri gereği mamali olmalari gerek sadece bizim maclarda zorluk cikarmalari vs. Rakip Kasımpaşa değil antalya olsa maçı salmıştı 3-0 mesela. Bir daha kayip olmamasi dileğiyleAdamlar durduk yere heveslendiler, geçen hafta GS puan kaybetmez, lig bitti kafasındaydılar. Durup dururken motive ettik
Ya o Fall da çok ekstra attı yav hayatında öyle golü var mı acaba. Kuş taşa çarptı puan kaybettik resmen. Gerekli derslerin alınması ümidiyle.Yanlış bir kafaydi onlarinki de. İlla bir yerde puan kaybi olacakti. İcerde farklı öne geçtiğimiz için yıkım yaşıyoruz ama Kasımpaşa macinin zor geçeceği her türlü belliydi. Gerek kulüp kültürleri gereği mamali olmalari gerek sadece bizim maclarda zorluk cikarmalari vs. Rakip Kasımpaşa değil antalya olsa maçı salmıştı 3-0 mesela. Bir daha kayip olmamasi dileğiyle
Bize oynadiklarinin %20 sini febeye oynasalar onlardan da puan alırlardı. Sağlık olsun lig uzun. Sonlara doğru böyle bir mac yaşasak mesela etkisi daha büyük olabilirdi bence. Misal 1-0 öne geçip arka arkaya 3 yedigimiz ve sonra 3-3 bitirdiğimiz 2 sene önceki Karagümrük maci benim için büyük yıkımdi.Ya o Fall da çok ekstra attı yav. Kuş taşa çarptı puan kaybettik resmen. Gerekli derslerin alınması ümidiyle.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum. Şampiyon olamazsak onlarin iyi olmasından değil kendi elimizle hediye edeceğimizden olabilirler. Aksi durumda kadromuz dar bile görünse bjk nin çok üstünde. Fb ninde bir iki yeri hariç geri kalanında üstün.mou ve oynattıgı futboldan degil ,buruk okanın hocalıgından korkun bence eger sampiyon olamazsak kendisinin çok üstün çabaları olacaktır
Sizlere birnsey izah etmek zor eleştiri tanımı nedir öğrenin siz de . Eski mesajlara örnekler cok komik sen de bakYav sal beni diyorum hala uzatıyorsun. Sana birşey izah etmek boşa çaba. Sen git milletin eski mesajlarını araştırıp tamam yazmaya devam et.
Hatasız bir TD yok her TD hata yapar ve yapacaktır. O yüzden Okan hocada ileride yine hatası olacaktır. Okan hocanın sadece şu oyun tutma olayını çözmesi lazım hocanın en büyük kusuru bu. Bunun için gerekirse İtalya'dan bir yardımcı bile getirilebilir. Hocanın sınavı bu aslında bunu başarırsa büyük hoca seviyesine gelecek bu hocanın kendi kariyeri içinde atlama noktası bence.Ya o Fall da çok ekstra attı yav hayatında öyle golü var mı acaba. Kuş taşa çarptı puan kaybettik resmen. Gerekli derslerin alınması ümidiyle.
Evet ama bu örneği olmayan bişey oldu. Okan hoca sıçış kotasını daha 7 haftada aştı. Gidenler bir kupa ve Şampiyonlar ligi. Eksinin artısı ise fecaatler dönüşü sorun yaşamadık hemen toparlandık. Bu saatten sonra hocanın sıçma hakkı yok bence. Milli araya iki rahat galibiyetle girersek yüzler yeniden güler. Ama lütfen hocam kimse küsmesin diye takım kurulmaz. Mesela mertens icardi bu saatten sonra tek forvet bile aynı anda olmaz. Nelsson la devre arasında yollar ayrılsın üçe beşe bakılmadan bu adam bizim adamımız olamaz. Demirbay ı da güzel fırça yemesi lazım. Küseceksen küs abicim kim iyiyse o oynar Galatasaray burası. Tribal adamlar kesiği yemeli. Devre arası takım derinliği artırılmalı. Asker lazım bize. İyi bir sağ bek ve 2 asker ile AL de çeyrek yarı final iyi kura ile görebiliriz. Şampiyonluk da rahat rahat gelir. Haydi bakalım ayağımıza taş değmesin. Bunu bir daha yaşamak istemiyoruz.Bize oynadiklarinin %20 sini febeye oynasalar onlardan da puan alırlardı. Sağlık olsun lig uzun. Sonlara doğru böyle bir mac yaşasak mesela etkisi daha büyük olabilirdi bence. Misal 1-0 öne geçip arka arkaya 3 yedigimiz ve sonra 3-3 bitirdiğimiz 2 sene önceki Karagümrük maci benim için büyük yıkımdi.
Samsun başkanı izin vermez puan kaybınaMilli arada mourinhonun kizinin düğünü varmış. Samsun macinda puan birakir bu çingene düğün dernek derken
Tutması evet ayrı bir sorun. Ama dünkü kaza tamamen gereksiz özgüven ve rakibi haddinden fazla küçümsemek. Oyuncular da OB ye destek atınca sonuç bu.Hatasız bir TD yok her TD hata yapar ve yapacaktır. O yüzden Okan hocada ileride yine hatası olacaktır. Okan hocanın sadece şu oyun tutma olayını çözmesi lazım hocanın en büyük kusuru bu. Bunun için gerekirse İtalya'dan bir yardımcı bile getirilebilir. Hocanın sınavı bu aslında bunu başarırsa büyük hoca seviyesine gelecek bu hocanın kendi kariyeri içinde atlama noktası bence.
Üstad gecen seneki eleme maclarini da bireysel şansa geçtik. Ayni bokluk orda da olabilirdi. Kopenhag ile gittik bir anda 2-0 geriye düştük herifler 10 kisi kalmasa evimizde puan alamicaktik misal. Tek farklı olarak süper kupa oynamadik baslangicta. Belki orda da yenilirdik oynasak. Bence birebir ayni gidiyoruz. Sadece şanslı olarak tur atlayamadik bir de tarihi fark yedik. O zamanlarda da oyunumuz ışık vermiyordu.Evet ama bu örneği olmayan bişey oldu. Okan hoca sıçış kotasını daha 7 haftada aştı. Gidenler bir kupa ve Şampiyonlar ligi. Eksinin artısı ise fecaatler dönüşü sorun yaşamadık hemen toparlandık. Bu saatten sonra hocanın sıçma hakkı yok bence. Milli araya iki rahat galibiyetle girersek yüzler yeniden güler. Ama lütfen hocam kimse küsmesin diye takım kurulmaz. Mesela mertens icardi bu saatten sonra tek forvet bile aynı anda olmaz. Nelsson la devre arasında yollar ayrılsın üçe beşe bakılmadan bu adam bizim adamımız olamaz. Demirbay ı da güzel fırça yemesi lazım. Küseceksen küs abicim kim iyiyse o oynar Galatasaray burası. Tribal adamlar kesiği yemeli. Devre arası takım derinliği artırılmalı. Asker lazım bize. İyi bir sağ bek ve 2 asker ile AL de çeyrek yarı final iyi kura ile görebiliriz. Şampiyonluk da rahat rahat gelir. Haydi bakalım ayağımıza taş değmesin. Bunu bir daha yaşamak istemiyoruz.
Hakaret olmadıktan sonra eleştiri sana neden batıyor onu anlamıyorum. Bu hareketlerinin altında nasıl bir psikoloji var da her maçtan 24 saat sonra ortaya çıkıp hocanın ve her futbolcunun avukatlığını yapıyorsun ve forumdaki herkese laf yetiştiriyorsun. Eleştiriden korkan çekinen insanları hiç birzaman anlamıyorum. Dursun okan veya herhangi bir topçu hepsi gelip geçici gs'yi savunacaksın sadeceSizlere birnsey izah etmek zor eleştiri tanımı nedir öğrenin siz de . Eski mesajlara örnekler cok komik sen de bak
Ben de kendi yazdıklarımı ben yazmamışım gibi düşündüm okuyunca inanılmaz ya. Bazen karşındakinin yorumu kadardır boşuna konuşmayayım.yazmayayim.iyi günlerHakaret olmadıktan sonra eleştiri sana neden batıyor onu anlamıyorum. Bu hareketlerinin altında nasıl bir psikoloji var da her maçtan 24 saat sonra ortaya çıkıp hocayı ve her futbolcunun avukatlığını yapıyorsun ve forumdaki herkese laf yetiştiriyorsun. Eleştiriden korkan çekinen insanları hiç birzaman anlamıyorum. Dursun okan veya herhangi bir topçu hepsi gelip geçici gs'yi savunacaksın sadece
Aynen kesinlikle. Molde maçları çok şanslıydık. Nelson dallaması yine bizi satacaktı. Hatta molde ye gelmeden Oyewusi yerine düzgün bir adam olsa orada bile kalabilirdik. Bu adam bizim adamımız değil. Önünde Torreira yokken hele hiç oynamaz.Üstad gecen seneki eleme maclarini da bireysel şansa geçtik. Ayni bokluk orda da olabilirdi. Kopenhag ile gittik bir anda 2-0 geriye düştük herifler 10 kisi kalmasa evimizde puan alamicaktik misal. Tek farklı olarak süper kupa oynamadik baslangicta. Belki orda da yenilirdik oynasak. Bence birebir ayni gidiyoruz. Sadece şanslı olarak tur atlayamadik bir de tarihi fark yedik. O zamanlarda da oyunumuz ışık vermiyordu.
Haklisin oyewusi neler kacirmisti pozisyon üstüne pozisyon vermistik ama skor bazlı bakıldığı için çabuk unutuluyor. O dönemlerde de les gibi olduğumuzu düşünüyorum. Takımın geç form tuttuğunu düşünüyorum açıkçası. Bakalim yol kazasi insallah bir daha olmaz.Aynen kesinlikle. Molde maçları çok şanslıydık. Nelson dallaması yine bizi satacaktı. Hatta molde ye gelmeden Oyewusi yerine düzgün bir adam olsa orada bile kalabilirdik. Bu adam bizim adamımız değil. Önünde Torreira yokken hele hiç oynamaz.
Anlama kıtlığı var herhalde sende. Hiçbir hakaret içermeyen eleştirileri bile alıntılıyorsun ve laf yetiştiriyorsun sürekli. Anladın mı şimdi süperzekaBen de kendi yazdıklarımı ben yazmamışım gibi düşündüm okuyunca inanılmaz ya. Bazen karşındakinin yorumu kadardır boşuna konuşmayayım.yazmayayim.iyi günler