SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Bu hareketlerinin altında nasıl bir psikoloji var da her maçtan 24 saat sonra ortaya çıkıp hocanın ve her futbolcunun avukatlığını yapıyorsun ve forumdaki herkese laf yetiştiriyorsun.

her futbolcu fln değil ya. 2-3 topçu var fedaisi olduğu ve kerem aktürkoğlu. başkalarının konusunda zabıtalık yapmıyo. selektif zabıta.

Tutması evet ayrı bir sorun. Ama dünkü kaza tamamen gereksiz özgüven ve rakibi haddinden fazla küçümsemek. Oyuncular da OB ye destek atınca sonuç bu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben çıkan kadroyu görünce puan kaybı kokuyor demiştim ama aksine gitti mesela. Asıl sorun dediğin gibi 60'tan sonra bir şekil kazanırız dedi hoca ve takım. Oyuncu değişikliklerini geç yapıyor diye söylendiğimiz hoca 70'te bitirdi değişiklik hakkını bitirmese mesela orada maç 3-2 olduğunda eminim ki Davinson'u atardı stopere ve o maçta 3-2 biterdi bunlar hocanın hatası. Ama oyuncularda da suç var Nelsson yahu her maç geri neden kaçıyorsun kaçma arkadaş bu kadar geri yine Kerem D. içeri uzun kullansana orada kullanamayacaksan bırak başkası kullansın. O pozisyonda takımın kafa komple error vermiş gibi neden o kadar kişi o dakikada öndeyken bir de ileri gider o da bambaşka bir mevzu.

Fbnin yendiği takımlar arka bahçeleri rize kasımpaşa bugün de bitik küme düşme adayı Antalya daha dirençli zorluk çıkaracak takımlarla oynamadılar

katılıyorum. şu ana kadar 2 ciddi maç oynadılar, göztepe ve gs, toplam 1 puan alabildiler.

fb tüm derbi maçlarında (iç saha-dış saha farketmez) bu oyunuyla zorlanır. samsun, başak, eyüp, kayseri, konya, alanya, antep gibi deplasmanlarda da zorlanır. hatta bülent uygun ile yolları ayırırsa sivas'ta da zorlanır.

lig esas milli aradan sonra başlayacak onlar için.

Son düzenleme:
Peki hoca değil, amatör, şansa şampiyon yaptı vb. yorumlar ne kadar anlamlı?

genelde bu düşüncenin sebepleri de belirtildiğinden anlamlı mı anlamsız mı tartma şansımız oluyor
abuk subuk msjları quote edip tamam demenin ya da forumda 2000 msjdan 3ünde geçen kelimelerin üzerinden her allahın günü foruma ders vermeye kalkmak ise anlamsızlığın daniskası oluyor

Ama yanlıştır onu demek istiyorum .
Deniz seni anlamaya calisirken ben

sinan-engin (1).gif

Geri
Üst Alt