SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Bu takımın hocası değil demek bence mantıklı kazimcan gibi mesela . Ama hoca değil oyuncu değil olayı sacma onur gurur katmak sacma
Ben aslında başta destekliyordum gelişebilir diyordum ama hayal kırıklığı yarattı bende. Dünkü yaptigida normal bir hata değildi bence. İnşallah bu hatalardan sonra düzeltir kendini. GS iyi olsun desteklerimde. Ha benim desteğim çok önemli değil o başka

Ben aslında başta destekliyordum gelişebilir diyordum ama hayal kırıklığı yarattı bende. Dünkü yaptigida normal bir hata değildi bence. İnşallah bu hatalardan sonra düzeltir kendini. GS iyi olsun desteklerimde. Ha benim desteğim çok önemli değil o başka
Hayırlısı olsun hocam ben de güçlü orta sahadan yanayım önceki maçlarda da yazdım ha haklıyım haksızım bilmem ama karşı olduğum şey belli ne okan ne kazim can ne başkası benim olayım isim değil.

belirtliyo
yalana başvurmayalım
herkes öfkelendiğinde öfkesini vurgulayan abartılı sözlere başvurabilir
hoca ya da topçular burayı okumuyorsa bi sorun yok
ki okumadığı şurdan belli, okusa dursun başkan çoktan sana madalya yollamıştı
Burayı yada sosyal medyayı okudukları da zamanında Berkan, Yunus sonra Kerem gibi isimlerinde gitmek istemesinden belli. Dursun başkan bana neden madalya yollasın? Onu anlamadım.

neyseki haftaya bay geçiyorlar ve üstüne üstlük milli ara geliyor.

şunların maçlarının olduğu herhangi bir akşam ne sosyal medya ne de tv gündemi çekilmiyor yaw. en azından 1 aya yakın rahat edeceğiz.

Burayı yada sosyal medyayı okudukları da zamanında Berkan, Yunus sonra Kerem gibi isimlerinde gitmek istemesinden belli. Dursun başkan bana neden madalya yollasın? Onu anlamadım.

sosyal medya ayrı burası ayrı, kimsenin burayı okuduğunu sanmıyorum o yüzden isim vererek bu konuyu o şekilde zorlamayalım. madalya da ölümüne savunduğun için

sosyal medya ayrı burası ayrı, kimsenin burayı okuduğunu sanmıyorum o yüzden isim vererek bu konuyu o şekilde zorlamayalım. madalya da ölümüne savunduğun için
En son sponsorluğu askıya aldığı için 2 senede 14 milyon doları yönetimi ile birlikte cebinden vermeli yoksa mali ibrasızlık sebebi olur demişim böyle mi savunmuşum ölümüne? Yada daha bir çok konuda eleştirilerimde var kendisine Florya ve Karaborsa olayında yapmadım. Karaborsada da araştırılsın ama belge, kanıt olmadan sadece dedikodu üzerine iftira olmaz hatta araştırılsın ve bunlar iftira ise iftira atanlar ceza almalı dedim. Bir önceki mesajında diyorsun ya yalana başvurmayalım.

Tabiki haktır ama milletin eleştirilerini sürekli alıntılayıp laf yetiştirmek de zabıtalıktır basbayağı
Hakkı sonuçta sen bunu nasıl zabıtalık olarak yorumluyorsan ben de bir önceki mesajda bahsettiğim tarz yorumları insanın verdiği emeğe, mesleğine hakaret olarak algılıyorum.

Ligin kalitesi gerçekten inanılmaz kötü, o yüzden Fenerbahçe 'nin böyle rakip savunmanın hatasıyla, uydurma penaltılar ile filan bayağı bir galibiyet alacağına inanıyorum ama yine ligin sonunu getiremeyecekler

Şampiyonluk yolunda rakip olarak bile görmüyorum Fenerbahçe'yi

Hakkı sonuçta sen bunu nasıl zabıtalık olarak yorumluyorsan ben de bir önceki mesajda bahsettiğim tarz yorumları insanın verdiği emeğe, mesleğine hakaret olarak algılıyorum.
Mesela ben de senin dursun okan veya herhangi bir topçuyu sürekli savunmanı, avukatlığını yapmanı yalakalık olarak algılasam ve onları övdüğün mesajları sürekli alıntılayıp niye övüyorsun diye darlasam hoşuna gider mi. Eleştiriye bukadar kapalı olmayın sert bir eleştiri olsa bile. Yalakalık hiç bir topluluğu ileri götürmez eleştiri ve acı gerçekleri görmek toplulukları ileri götürür. Aman bunu eleştirme aman şuna birşey deme deseydi eğer gs camiası fbjk den önde olmazdı şuan

Ligin kalitesi gerçekten inanılmaz kötü, o yüzden Fenerbahçe 'nin böyle rakip savunmanın hatasıyla, uydurma penaltılar ile filan bayağı bir galibiyet alacağına inanıyorum ama yine ligin sonunu getiremeyecekler

Şampiyonluk yolunda rakip olarak bile görmüyorum Fenerbahçe'yi
Evet çok ilginç bende de öyle bir his hatta düşünce var hatta geçen sene dalga geçtiğimiz iso nun yerlilerle yarattığı hücum oyunu vs daha tedirgin ediyordu beni bu arada konusmalarindan anladığım mou kendini dokunulmaz görüyor taraftar yönetim kimse beni elestirmez gibi goruyor

En son sponsorluğu askıya aldığı için 2 senede 14 milyon doları yönetimi ile birlikte cebinden vermeli yoksa mali ibrasızlık sebebi olur demişim böyle mi savunmuşum ölümüne? Yada daha bir çok konuda eleştirilerimde var kendisine Florya ve Karaborsa olayında yapmadım. Karaborsada da araştırılsın ama belge, kanıt olmadan sadece dedikodu üzerine iftira olmaz hatta araştırılsın ve bunlar iftira ise iftira atanlar ceza almalı dedim. Bir önceki mesajında diyorsun ya yalana başvurmayalım.

Pardon ağır eleştirmişsin
Yalandan mali ibrasızlık olur yazmışsın onu örnek gösteriyosun
Bırak

Geri
Üst Alt