SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Bay ve milli ara sonrası Samsun deplasmanı iyi oldu bence. Baya ciddi bir ara var.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener kötü oynuyor evet ama sağlam oynuyor. Son 2 yıldaki biz gibi ve maksimumlarını henüz görmedik oysa biz şu an maksimumuzda tavan performans ile ilerliyoruz. 7 maçta 23 gol atıp herhalde bir o kadarda kaçırdık.

Ekli dosyayı görüntüle 264401

Bu bizim geçen yıl ilk 11 maçımız; 6 tane tek fark hepsi son anları kanser eden cinsten, Samsun maçı 3-2 oldu bir ara ölüyorduk Ziyech'in füze olmasa.
Antalya 90+'ya kadar 1-0'dı o da duran toptan Trabzon'da o şekilde 90'a kadar öyle.

Fener'de öyle olacak demiyorum ama bu sefer hiç olmadığı kadar değişik ilerliyorlar bu da tedirgin edici.

Mourinho bitik, geldiği günde dediğim gibi bu lige uygun bir hoca değil ama fena ilerlemiyor. Okan hocam biraz daha rotasyon işine girerse geçmiş olsun olabilir.
Nasıl görmedik yav? Geçen hafta maximumlarini bizim macta gösterdiler. Kac tane atak yaptilar maximumlari oydu

Şu Okan hocadan ne istiyorsunuz bu kadar yahu? Evet çok hataları olabiliyor ama adam bazı tdlerin 1 sezonda aldığı puan kaybı kadar toplam gs kariyeri boyunca almadı. Eleştirinin dozunu bazen kaçırıyoruz
Yani sırf şu yangın bitsin diye fb puan kaybetsin istedim ama Antalya malı beceremedi bir hafta sürer artık bu yangın adamın hiç hata yapma puan kaybı kredisi yok iki sezon şampiyon yapmış rekor puan almış ama durum bu ilginç gerçekten

fenerin geçen seneki oyunuyla alakası yok puanı alıyor dediginiz adam savunma yaptırıyor yine gol yiyor

dandik antalyad kasımpaşayada tonla pozisyon veriyor

yani elbet birisi sokar bu kaçanları

Alex sen ne anlatıyon

Zor deplasman ts bjk fener harici yok. Fener de gitti. Belki Samsun biraz da Göztepe ama bu takımın buralarda zorlanmaması lazım artık hayvan gibi açıldı makas. Abuk subuk puan kaybetmesin başka bişey istemiyoruz.

GYLq0MzWIAEiy_D.webp

Yarışta olacak bir rakip göremiyorum hocam
Adamlar kötü falan bunlar referans mı sence. Lig abi bu. Diğer takımları yenebilecek kadar güçleri var öyle veya böyle. Berbat bir ligimiz var

Fbnin yendiği takımlar arka bahçeleri rize kasımpaşa bugün de bitik küme düşme adayı Antalya daha dirençli zorluk çıkaracak takımlarla oynamadılar

Kazanirlar demistim hic bakmadim sonucuna simdi baktim 2-0 temiz sonuc
Sen 3-0 dan mac verirsen adamlar kazanir
Yarin besiktasta kazanacak
Biz kazanmis olsaydik 60 dakka berabere gecildiginde elleri ayaklarina dolanacakti afferin hocam egon tatmin oldumu

Geri
Üst Alt