SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Alakası yok başka bi meslekle
Kötü benzetme
Mimara mimar değil diyelim emeğe saygisizlik değil mi saçma bir ozguven değil mi . Bu şirkete yeterli değil deriz o ayri mesela. Saraya denilenler nedir burası gs diyelim.her şeyi diyelim barışa neler dendi bunlar süper de benim tamam demem mi komik hocam. Adnan hocam a da soruyorum elestiri tanımı nedir

Evet çok ilginç bende de öyle bir his hatta düşünce var hatta geçen sene dalga geçtiğimiz iso nun yerlilerle yarattığı hücum oyunu vs daha tedirgin ediyordu beni bu arada konusmalarindan anladığım mou kendini dokunulmaz görüyor taraftar yönetim kimse beni elestirmez gibi goruyor
11 senedir bundan çok daha iyi oyunlar ile şampiyon olamayan bir takımdan bahsediyoruz, gerçekten şampiyon olmak için bundan daha fazlasını yapmaları gerekiyor

Bu sene ligin kaderini doğrudan derbiler ve zorlu deplasman maçları belirleyecek

Hocam uzatmak istemiyorum ama.ornek verdim daha önce her yıl da böyleydim . Eleştiri nedir sence
Hakaret, küfür içermeyen her şey haktır. Anlamlı ise haklı eleştiri anlamsız ise haksız eleştiridir. Bir eleştirinin de haklı mı haksız mı olduğu da subjektif bir konudur. Bunun zabıtalığı yapılmaz

Mimara mimar değil diyelim emeğe saygisizlik değil mi saçma bir ozguven değil mi . Bu şirkete yeterli değil deriz o ayri mesela

ısrarla sen ve ekürin işi x değile çekiosunuz o laf saçma da onun yazıldığını görmedim forumda sen de diline dolamışsın sanki dk başı yazılıyormuş gibi. hoca olduğu belli bunu literal anlayıp onun üzerinden ahlak politikası gütmek aşırı saçma. mimar da kemal sunal örneğine dahil, futbol farklı bi sektör. 15 post önce dediğim gibi taraftarlar öfkeliyken öfkelerini belirtmek için abartılı şeyler yazabilir. hakaret ya da küfür olmadığı müddetçe millete dadanıp zabıtalık yapman aşırı saçma. beğenmediğin üyeyi blockla, hakaret ya da küfür ettiğini gördüğünü de raporla.

Hakaret, küfür içermeyen her şey haktır. Anlamlı ise haklı eleştiri anlamsız ise haksız eleştiridir. Bir eleştirinin de haklı mı haksız mı olduğu da subjektif bir konudur. Bunun zabıtalığı yapılmaz
Burada yapılanlar hadsizlik herseyi kendine hak gorme dir. Ben de tamam derim onlardan daha az komiktir

11 senedir bundan çok daha iyi oyunlar ile şampiyon olamayan bir takımdan bahsediyoruz, gerçekten şampiyon olmak için bundan daha fazlasını yapmaları gerekiyor

Bu sene ligin kaderini doğrudan derbiler ve zorlu deplasman maçları belirleyecek
Mou ts maçında otobüsü çekecek. Baktı hücum oynatip 3 yedi bizden bu sefer en iyi bildiğim işi yapayım diyecek. İnşallah ts saçmalamaz.

ısrarla sen ve ekürin işi x değile çekiosunuz o laf saçma da onun yazıldığını görmedim forumda sen de diline dolamışsın sanki dk başı yazılıyormuş gibi. hoca olduğu belli bunu literal anlayıp onun üzerinden ahlak politikası gütmek aşırı saçma. mimar da kemal sunal örneğine dahil, futbol farklı bi sektör. 15 post önce dediğim gibi taraftarlar öfkeliyken öfkelerini belirtmek için abartılı şeyler yazabilir. hakaret ya da küfür olmadığı müddetçe millete dadanıp zabıtalık yapman aşırı saçma. beğenmediğin üyeyi blockla, hakaret ya da küfür ettiğini gördüğünü de raporla.
Onurun var mi diyor hocam biz mi karar veriyoruz. Sara 5 eder diyor laf olsun diye diyor gs taraftarı bu değildir gs bir kültürdür bu da benim görüşüm benim tamam larim daha az komiktir bana gore. Sizler buralarda çok söz sahibisiniz genelde söz sahibi olanlar da çok sevmiyor farkındayım ama günlük yaşamımda bunlari da yaşamıyorum

Tüm üyelerimizi sükûnete davet ediyorum.

Cafer Güney

1727640351046.webp

Asıl hadsizlik milletin yorumuna ahkam kesmektir. Otorite değilsin o şahısları korumakla yükümlü görevli değilsin. Yaptığın sadece düşünce zabıtalığı
Ahkam kesmiyorum kesilecek seviyede yazilar değil tamam diyorum ama daha az komik . Otorite olacak ne altyapim ne bilgim var

Onurun var mi diyor hocam biz mi karar veriyoruz. Sara 5 eder diyor laf olsun diye diyor gs taraftarı bu değildir gs bir kültürdür bu da benim görüşüm benim tamam larim daha az komiktir bana gore. Sizler buralarda çok söz sahibisiniz genelde söz sahibi olanlar da çok sevmiyor farkındayım ama günlük yaşamımda bunlari da yaşamıyorum

ne diyim abi hakaret ya da küfür olmadığı müddetçe diyorum lafa onurun var mı ile başlıosun yazdıklarımı okuyosundur da ona göre mi cvp yazıosun emin olamıyorum. bilmiom bana yaptığın şey anlamsız ve temelsiz geliyor. ama hoşuna gidiosa yapmaya devam et

Mesela ben de senin dursun okan veya herhangi bir topçuyu sürekli savunmanı, avukatlığını yapmanı yalakalık olarak algılasam ve onları övdüğün mesajları sürekli alıntılayıp niye övüyorsun diye darlasam hoşuna gider mi. Eleştiriye bukadar kapalı olmayın sert bir eleştiri olsa bile. Yalakalık hiç bir topluluğu ileri götürmez eleştiri ve acı gerçekleri görmek toplulukları ileri götürür. Aman bunu eleştirme aman şuna birşey deme deseydi eğer gs camiası fbjk den önde olmazdı şuan
Sen onu yaparsan ben de sana onları eleştirdiğim mesajları atarım senin yazdığın mesaj boşa düşer. Eleştiri ve bir de insanların emeklerini yok sayma, aşağılama var. Eleştiri yukarı taşır ama emekleri yok sayma ve aşağılama da insanları yozlaştırır.

Mou ts maçında otobüsü çekecek. Baktı hücum oynatip 3 yedi bizden bu sefer en iyi bildiğim işi yapayım diyecek. İnşallah ts saçmalamaz.
Oynattığı hücum oyunu oynsa isterse onu da oynatsın fark etmez. Biz maçı 3-0'a getirip hakemin uydurma penaltısına kadar ortada oyun oynayan bir Fenerbahçe yoktu açıkçası

Hı biz 3-1 'i Kasımpaşa maçında oynayamadığımız gibi Fenerbahçe maçında da doğru düzgün oynayamadık Fenerbahçe ondan sonra gelmeye başladı kalemize

Okan Hocanın gerçekten geldiğinden beri en iyi hücum takımı şu birkaç haftadır izlediğimiz Osimhen ve Sara 'nın eklendiği takım olabilir ama artık 2-0 3-0 gibi skorlardan sonra da bir zahmet oyunu öldürmeyi, o skoru korumayı öğrenmemiz gerekiyor

Hocam inan daha nasıl açıklanır inanılmaz mucadele veriliyor ama yok olmuyor

Pardon ağır eleştirmişsin
Yalandan mali ibrasızlık olur yazmışsın onu örnek gösteriyosun
Bırak
Yok ağır eleştirmedim. Mali ibrasızlık sebebi de olacağını savunuyorum çünkü bu yüzden sırt rekalmı yok takımın bu da GS'yi zarara uğratmış demektir.

Sen onu yaparsan ben de sana onları eleştirdiğim mesajları atarım senin yazdığın mesaj boşa düşer. Eleştiri ve bir de insanların emeklerini yok sayma, aşağılama var. Eleştiri yukarı taşır ama emekleri yok sayma ve aşağılama da insanları yozlaştırır.
Azmine hayranım ben de deniyorum hala eleştiri diyor

Sen eleştirmiyorsun eleştiriyorum taklidi yapıyorsun. Sen ve deniz renkdaşın zihin yapısını iki cümleyle değiştiremeyiz burada. Bazı insanlar yapıları gereği eleştirir, sorgular bazıları da övmeyi , pohpohlamayı sever. Çocukluktan itibaren oluşan bir karakter yapısı meselesi. Mesele sınırlar içinde kalıp fikirlere saygı duymak. Sen o eleştirilen insan değilsen neden eleştiriyorsun diye insanları darlaman hadsizliktir asıl.

ne diyim abi hakaret ya da küfür olmadığı müddetçe diyorum lafa onurun var mı ile başlıosun yazdıklarımı okuyosundur da ona göre mi cvp yazıosun emin olamıyorum. bilmiom bana yaptığın şey anlamsız ve temelsiz geliyor. ama hoşuna gidiosa yapmaya devam et
Hoşuma biye gitsin hocam takımımın hocasına onur kelimesi kullanılıyor. Onların hoşuna gidiyor ne yazık ki

Geri
Üst Alt