SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Ali Koç ortalığı karıştırmadığı sürece diye not düşmeliydim.
Yav hadi fb top mop oynasa neyse

öne geçip lille'e tur vermediler mi 10 kişi

biz hocayı takımımızı eleştirelim tamam da bunu yaparken fbyi övmenin anlamı yok ki

fb bizden cidden çok daha kötü, daha geçen hafta gördük yani hakem penaltı uydurmasa 5-6ya gidecekti maç net şekilde

Yav hadi fb top mop oynasa neyse

öne geçip lille'e tur vermediler mi 10 kişi

biz hocayı takımımızı eleştirelim tamam da bunu yaparken fbyi övmenin anlamı yok ki

fb bizden cidden çok daha kötü, daha geçen hafta gördük yani hakem penaltı uydurmasa 5-6ya gidecekti maç net şekilde

FB’yi övmüyorum ama öne geçtiklerinde oyun tutma konusunda bizden daha iyiler. Allah rızası için evimizde 3-0 geçtiğimiz maçın geri kalanını rahat izleyelim.

yoksa geriye düştüklerinde bizden on kat beter dağılıyorlar onu herkes biliyor.

ısrarla sen ve ekürin işi x değile çekiosunuz o laf saçma da onun yazıldığını görmedim forumda sen de diline dolamışsın sanki dk başı yazılıyormuş gibi. hoca olduğu belli bunu literal anlayıp onun üzerinden ahlak politikası gütmek aşırı saçma. mimar da kemal sunal örneğine dahil, futbol farklı bi sektör. 15 post önce dediğim gibi taraftarlar öfkeliyken öfkelerini belirtmek için abartılı şeyler yazabilir. hakaret ya da küfür olmadığı müddetçe millete dadanıp zabıtalık yapman aşırı saçma. beğenmediğin üyeyi blockla, hakaret ya da küfür ettiğini gördüğünü de raporla.

Ben deniz arkadaşımız kusura bakmasın trollük yaptığını sanıyordum.Meğer ciddiymiş.bence ciddiyse kendisi için sıkıntılı bir durum.Çünkü bir üye olarak yazdıklarına hiç bakmıyorum direk geçiyorum.Bu durumdan rahatsız olunması çok normal.

Yahu hoca değil diyenlerde okan buruk yetersiz demek istiyorlar.Galatasarayın hocası olamaz demek istiyorlar.yoksa tabiki manav değil teknik direktör adam.

Reis sende genel olarak takıma eleştiri anlamında pozitif bir adamsın daha çok savunan tarafdasın.Sen bile bu konuda rahatsız olup belirtiyorsan bence deniz arkadaşımız daha fazla zorlamasın bu konuda biraz daha aklı başında yorumlar yapsın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben deniz arkadaşımız kusura bakmasın trollük yaptığını sanıyordum.Meğer ciddiymiş.bence ciddiyse kendisi için sıkıntılı bir durum.Çünkü bir üye olarak yazdıklarına hiç bakmıyorum direk geçiyorum.Bu durumdan rahatsız olunması çok normal.

Yahu hoca değil diyenlerde okan buruk yetersiz demek istiyorlar.Galatasarayın hocası olamaz demek istiyorlar.yoksa tabiki manav değil teknik direktör adam.

Reis sende genel olarak takıma eleştiri anlamında pozitif bir adamsın daha çok savunan tarafdasın.Sen bile bu konuda rahatsız olup belirtiyorsan bence deniz arkadaşımız daha fazla zorlamasın bu konuda biraz daha aklı başında yorumlar yapsın.

Aklı başında yorumları alintiladim gülersin komik olan onlar. Ve sen

Sen eleştirmiyorsun eleştiriyorum taklidi yapıyorsun. Sen ve deniz renkdaşın zihin yapısını iki cümleyle değiştiremeyiz burada. Bazı insanlar yapıları gereği eleştirir, sorgular bazıları da övmeyi , pohpohlamayı sever. Çocukluktan itibaren oluşan bir karakter yapısı meselesi. Mesele sınırlar içinde kalıp fikirlere saygı duymak. Sen o eleştirilen insan değilsen neden eleştiriyorsun diye insanları darlaman hadsizliktir asıl.

Konuyu bilmiyorum da forumda yapılan “eleştiri”nin eleştirildiğini görünce belirtmek istediğim bir durum var.

Forumda azımsanmayacak sayıda insan eleştiri yapıyorum ayağına hakaret ediyor, rencide ediyor ve işi saygısızlık boyutuna taşıyor. Bu insanların “sözde” eleştirilerine karşı gelinmesi forumun sağlığı açısından önemlidir.

Gerçekten eleştiri olanları okumayı seviyorum ama foruma hakaret okumaya gelmiyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

FB’yi övmüyorum ama öne geçtiklerinde oyun tutma konusunda bizden daha iyiler. Allah rızası için evimizde 3-0 geçtiğimiz maçın geri kalanını rahat izleyelim.

yoksa geriye düştüklerinde bizden on kat beter dağılıyorlar onu herkes biliyor.

Ya renktaş, kaç maçı biz 3-0’dan 3-3’e çevirtmişiz. Hayatta çok çok az olan bu olay için bu kadar veryansın etmeye gerek yok. Sanki hep olan bir şey

Galatasaray için yetersiz ise “GS için yetersiz” denir, “hoca değil” denmez.

Hoca değil denince yetersiz anlamı çıkartmak sineğin yağını çıkartmaya benziyor. Orada elinde gerekli anlamı verecek kelime var: Yetersiz

Konuyu bilmiyorum da forumda yapılan “eleştiri”nin eleştirildiğini görünce belirtmek istediğim bir durum var.

Forumda azımsanmayacak sayıda insan eleştiri yapıyorum ayağına hakaret ediyor, rencide ediyor ve işi saygısızlık boyutuna taşıyor. Bu insanların “sözde” eleştirilerine karşı gelinmesi forumun sağlığı açısından önemlidir.

Gerçekten eleştiri olanları okumayı seviyorum ama foruma hakaret okumaya gelmiyorum.

bunu diyen adam, daha en son hakaretten 2 hafta ban yedi :d

Geri
Üst Alt