⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

bu kadar çorba yapmaya ne gerek vardı anlamadım

Bu tarz maçlarda iyi futboldan daha önemlisi kazasız belasız 3 puan almaktır. Ama son haftalarda kazanmamıza rağmen çok açık verıyoruz bunun üstüne durmak lazım.

Bu iki oldu Apo’nun da, Mertens’in de sarıları resmen görüntü sonrası çıktı

utanıyorum resmen iki kırmızıyı vermedi!!!!

rezil futbol rezil

Şu nelsson 'a 15 milyon euro veya üstü veren bir enayi çıkar umarım.

5 maç 6 maç iyi giderken iyiyken tek maçta kötülemek saçma adamı anasını sattığımın paşası ligde herkeze yatarken bize karşı köpek oluyor çirkefliğin kitabını yazıyor ben Şuan normal buluyorum takımın oyununu lanet bunalt lanet her sene paşa maçların da yaşıyoruz bun

5 maç 6 maç iyi giderken iyiyken tek maçta kötülemek saçma adamı anasını sattığımın paşası ligde herkeze yatarken bize karşı köpek oluyor çirkefliğin kitabını yazıyor ben Şuan normal buluyorum takımın oyununu lanet bunalt lanet her sene paşa maçların da yaşıyoruz bunu
Ben genelde bunu söylüyorum. Hiçbir zaman hocayı savunmadım. 3-0 öne geçip bu oyunu oynuyorsak kimi eleştireceğiz?

En kötü oynayan adama 70 dakika sabreden adam Sallai'yi 45'te niye çıkardı anlamadım. Mertens hamlesine gerek yoktu zira.

Bravo barış. Olumlu hareketin olmadığı gibi sayende kartta yediriyorsun arkadaşlarına. Geçen sene ne kadar iyiyse bu sene o kadar kötü.

Şu topu ayağından bir an önce çıkar. Çok zorluyorsun.

BAY kendini göstermiyor hiç neredeyse - 3 maçtır

müthiş başladı lige, 3üncü maçtır pasif duruyor.

Önde basan her takım bizim takımı bozuyor uzun zamandır böyle kenardaki adam buna bir çözüm bulamadı

Geri
Üst Alt