⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

puan kaybinin tek sorumlusu hocadir %99 hoca , %1 topcular degil , %100 hoca

yaptigi butun degisikliler taktikler teknikler filan yaptigi hersey hata idi

Jelerti sol kanata atmak
Keremi 90 dakika sahada tutmak
orta saha bu kadar dusmusken Torreirayi oyuna almamak

say say bitmez

Kendinizi bu kadar yıkmaya uykuları kaçırmaya gerek yok illa ki puan kaybı yapacağımız maçlar olacaktı sinir bozan 3-0 dan dönmesi üstelik fb yancısı takıma ki bu uyuz takım surekli sorun çıkarıyor bize ya böyle çelme takıyor ya da zar zor yeniyoruz başka takım olsa eminim çeviremezdi maçı bunlar böyle ters geliyor
Olacağı varsa olur derler ya hoca da dün kötü günündeydi rotasyonu abartınca üstüne hep değişiklik hakkı saklayan adam dün erken kullanıp 3-2 sonrası torreriayı alamayınca 3-3 oldu torreria olsa o 3.golü yemezdik maçı da kazanırdık takılıp kalmamak lazım alanya maçıyla yeni bir seriye başlayıp yola devam etmek gerek

demirbay takımı itti - muslera doldur boşlat gibi uzun top attı sekti etti peki... orası 1. perde

hemen arkasında peki ya bu nedir??? buda 2.perde.

adsasdasdads.jpeg

Jelert - Berkan - mertens - Barış 4lü hat var ortada...kimi tutuyorlar? hadi berkan önündekine gidiyor diyelim. diğerleri ?

arkada 3 paşalı - bi tanede sağ latta var uzun topun gittiği..

90+3 ...

Torreira bir yarım saat oynardı. Oyunu tutmamız bu kadar zor olmamalı. Her maç sürekli pozisyon vermekten bıkmadık.

Kerem D ve Mertens'in, sonrasinda Bats'in berbat performansi. Bir de takim olarak ciddiye almamamiz. Uzerine sansizlik...

Futbolda ciddi olacaksin, yoksa boyle gereksiz puanlar kaybedersin..

Sallai gibi adamın bu maçta çıkması saçmalık 45 de adamı aldı ya inanılmaz bir hata

Rakip Trabzon olsaydı hoca bu kadroyla çıkmaz bu değişiklikleri yapmazdı. (Trabzon'un 5 Kasımpaşa nın 4 puanı varken)

Rakibi maça çıkarken küçümsedi yetmedi maçın içinde kötü oynarken de küçümsedi. İşler kötü gidince de sinir yapıyor, milletin diline düşüyor. Umarım bir daha bu kadar saçmalamaz

sıra sıra tüm topçulara sallamanız bittiyse eğri oturup doğru konuşalım... her kötü sonuçta tüm futbolcuların konusuna girip sallamak ne haz veriyor onuda anlamıyorum. maç sırasında da böyle.

maçın tek problemi : Kerem Demirbay'ın 90 dakika oyunda kalmasıydı. trip mi yaptı artık hocada jest mi geçti bilmem.

sonlarda takımı ileri itende Demirbay'dı o faulde
golde aponun önünde bozanda demirbaydı.

önünüze gelene sallamayın - kötü performanslar olur ... ama tamamen teslim etme işi demirbay yüzünden.

haliyle hocanın inadı - sara yerine demirbayı alsa bunları konuşmayacaktık. demirbay oyunda kalınca ne mertes , ne bay , ne bats....0 etki çünkü top kullanmadan bam güm çat çut oyun demribayda maç boyu.

geldiğinden beri defansif hiç bir şeyi beceremiyor diyoruz. kabak gibi belli.

en pahalı kulübeyi dert etmeyen okan hoca (zaha tete ziyech yedeklemesi) Demirbay'ı 90 dakika salıyor ama , aman üzülmesin.

çok büyük acemice bir hata bana göre - maçı bitmiş sayıp saçma saçma değişiklik yapmak.
Tamamen gönül alma maçı gibiydi. 74te batsin girmiş olmasi mesela ben seni diğer maç kesin oynatacağım demistim al bak sokuyorum değişikliği idi. Normalde 1 hakkimizi kesinlikle sonlara saklamaliydik. Hatta bu maç özelinde o hakkimizi hemen torreira 82de gol yediğimiz gibi sokarak yapmaliydik.

Tamamen gönül alma maçı gibiydi. 74te batsin girmiş olmasi mesela ben seni diğer maç kesin oynatacağım demistim al bak sokuyorum değişikliği idi. Normalde 1 hakkimizi kesinlikle sonlara saklamaliydik. Hatta bu maç özelinde o hakkimizi hemen torreira 82de gol yediğimiz gibi sokarak yapmaliydik.
batsı dert etmiyorum

osimhen tedbir amaçlı çıkmasa zaten gol bile yemezdik - adam 3 kişiyi geride tutmaya zorluyor çünkü sabit dursa bile - haliyel orta sahan rahat ediyor.

olmayınca - girenlerde o etkiyi vemreyince - ortasahnda da kademe yapan adam bırakmadığında... e yani. domino taşı gibi

batsı dert etmiyorum

osimhen tedbir amaçlı çıkmasa zaten gol bile yemezdik - adam 3 kişiyi geride tutmaya zorluyor çünkü sabit dursa bile - haliyel orta sahan rahat ediyor.

olmayınca - girenlerde o etkiyi vemreyince - ortasahnda da kademe yapan adam bırakmadığında... e yani. domino taşı gibi
Yok benim demek istediğim son hakki saklayamamasi söz vermesinden kaynaklı. Okan hocayi az çok hepimiz biliyoruz 70e kadar adam degistirmeyen gitti 74e kadar bütün haklari kullandi

Dün o kadar saçmalık var ki konuşulacak. Hangi birini konuşalım. 3gün sonra galip geliriz ve nerde takımı, oyuncuları, hocayı eleştirenler diye linç yeriz.

Geri
Üst Alt