⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Çok saçma bir olaydi yav o. Kornere doğru koşup orda kaybetsen bile bu kadar saçma olmazdı. Herkes ileri gitti büyük ihtimalle topu orda bir yere indirir uyuturuz dediler ama bu seferde herif uzun vurmadi oraya doğru. Tamamen kereme yazar bence planlı falan bir olay değil. Gözü yemedi büyük ihtimalle topu içeriye yetistiremem kasimpasaliya atarsam herifler ucak gibi çıkıp yersek diye benden gitsin top jacops ne bok yiyorsa yesij diyip jacopsa atti topu
tamamen boyle dusunuyorum

Çöpe atılmış 2 puan. Umarım aramayız bu puanları

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam inter görmüş gs terbiyesi almış kendini gelistiren az bulunacak yerli hocalardan biri hatasını kufurbazlardan algısı lardan öğrenecek değil akli basinda gs sevdalilarindan dinliyordur yuruyedur hocam

Bence pesimistliğe lüzum yok. Ligde her maçı kazanamayacağımız kesin. Puan kaybının böyle olması üzücü ama belki bu son haftalarda oluşan kibri de götürür. Hayırlı olabilir. İleride etkisini göreceğiz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
hacim hakemlerin full fb lehine hareket ettigi bir duzende puan kaybetmememiz gereken maclari tulum gitmeliyiz. gecen sene verilmeyen penaltilarimiz 10u gecmistir. onceki sene rakibine calinan penaltilar ortada. fbnin rakiplerine verilmeyen penaltilar ortada.
rakibin arka bahce takimlarinin sayisi fazla. tum bu parametreleri topladiginda bizim hata yapma luksumuz yok. ben 40 yasindayim 1991'den beri aklim erdigince maclari takip ediyorum. 3-0'dan anadolu takimina kaybettigimiz herhangi bir mac hatirlamiyorum. hala sinirim gecmedi bu isguzarliga.

Hocam inter görmüş gs terbiyesi almış kendini gelistiren az bulunacak yerli hocalardan biri hatasını kufurbazlardan algısı lardan öğrenecek değil akli basinda gs sevdalilarindan dinliyordur yuruyedur hocam
Hoca taraftara beğenmeyen City'i, Madrid'i tutsun dedi, orta saha diyenlere 12 kişi mi oynayacağız dedi.
Hatta orta saha lazım diyen Emre Özcan'a söyledi o 12 kişi mi oynayacağız lafını.

Bu eleştirileri yapanlar gs sevdalısı aklı başında insanlardı. Trol veya algıcı değil yani.

Bakalım uzay takımı fener ne yapacak biz rezil haldeyiz hoca sagolsun ya bubarada abdulkerim sara falan niye hala takımda barış niye takımda burda neler dendi gitmeleri gerekirdi önceki yillarda. Ben yarın bir mimarın yanına gidip sen mimar değilsin diyeceğim öyle bir zeka öyle bir ozguven geldi bana. Hayır o mimar yav diyene de koruyorsun körü körüne diyeceğim o derece zekalandim

hacim hakemlerin full fb lehine hareket ettigi bir duzende puan kaybetmememiz gereken maclari tulum gitmeliyiz. gecen sene verilmeyen penaltilarimiz 10u gecmistir. onceki sene rakibine calinan penaltilar ortada. fbnin rakiplerine verilmeyen penaltilar ortada.
rakibin arka bahce takimlarinin sayisi fazla. tum bu parametreleri topladiginda bizim hata yapma luksumuz yok. ben 40 yasindayim 1991'den beri aklim erdigince maclari takip ediyorum. 3-0'dan anadolu takimina kaybettigimiz herhangi bir mac hatirlamiyorum. hala sinirim gecmedi bu isguzarliga.
Öncelikle 3-0’dan kaybetmedik, berabere bitti. Hayal kırıklığını anlıyorum ama 40 yılda 1 olan bir şey. Dediğim gibi son 2 haftadır ayaklar havadaydı, yere inmiştir bu beraberlikten sonra.

Sağ bekte Metehan neden hiç düşünülmüyor ki?

Bu maçın 2.yarısı ve geçen seneki Fenerbahçe maçı birebir aynı. Takım rakip kaleye gitmek istemedi resmen. Bu maçların normal olduğunu düşünmüyorum

Puan kaybedilen tüm maçlar aklımda.. Kayseri, hatay, Sivas, Kopenhag, prag, young boys vs

hiçbirinde bu Kasımpaşa ve iç sahadaki Fenerbahçe maçı gibi anormallikler yoktu.

Neyse söylenecek çok şey varda Galatasaray taraftarı olarak konduramıyoruz aklımıza gelen şeyleri…ama bu dayı denen artist çok dikkat çekiyor

Maçın etkisi hala devam ediyor servisten iner inmez Gaaassraray napmış öyle yaaa diyen kişilerle muhattap ettiniz bizi...

Maç 3-0 olunca yoğun fisktürdeyiz maçı bitirelim gidelim moduna girdi takım. 3-0dan sonra oynanan topun başka açıklaması yok çünkü. Millet mertens oyuna girdi ondan oldu vs demiş Berkan-Barış-Batsuayi gibi temposu yüksek adamlar girdi gene aynı topu oynadık tamamen maçı bitirelim gidelim mentalitesi 2 puan kaybına yol açtı başka bir şey değil.

Maç 3-0 olunca yoğun fisktürdeyiz maçı bitirelim gidelim moduna girdi takım. 3-0dan sonra oynanan topun başka açıklaması yok çünkü. Millet mertens oyuna girdi ondan oldu vs demiş Berkan-Barış-Batsuayi gibi temposu yüksek adamlar girdi gene aynı topu oynadık tamamen maçı bitirelim gidelim mentalitesi 2 puan kaybına yol açtı başka bir şey değil.
Katiliyorum

Forum da ugur iz disinda herkes bu macta rotasyon olmali diye yaziyordu

Ugur ise paok macinda 2-3 oyuncu dinlenmeli ligde puan kaybi lüksümüz yok ve genis kadromuz yok diyordu

Rotasyon yapilsin diyenler simdi neden yapildi diyorlar

Forum da ugur iz disinda herkes bu macta rotasyon olmali diye yaziyordu

Ugur ise paok macinda 2-3 oyuncu dinlenmeli ligde puan kaybi lüksümüz yok ve genis kadromuz yok diyordu

Rotasyon yapilsin diyenler simdi neden yapildi diyorlar
Ben rotasyona şöyle karşıyım. Temel oyuncular hep oynamali. Ligde top oyunda 40 dakika kalmıyor. Yürüyerek top oynanıyor. Torreira sara davinson jakobs osimhen bunlar banko oynamalı. Torreirayi cikartiyorsanda oyuna Kaan girmeli. Nelson yerine kaanla oynardin defanstta mesela o iyi toplar atardı.

Geri
Üst Alt