Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.870
- 7.384
- 1.548
Bence hem İcardi hem Osimhen şuan çıkarıp Batshuayi-Berkan girmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-5-2 daha makul olacaktır. Şuan zaten Kerem de Sara'da defansif anlamda zayıf ortasahalar yani en azından Torreira'ya göre, ayrıca Kaan ve Shancez'in olduğunu da düşünürsek defansif anlamda zorluk yaşamayız esas problem şu Jakobs belki 3-5-2'de kanat bek'i kaldırabilir ama Barış Alper'den hiç emin değilim. Gitmesi gelmesinden bahsetmiyorum, defansif müdahaşe açısından yapacakları mühim. Burada ortasahadan Kaan zaten 3 lü defansın sağına ve soluna kayarak doldurarak değerlendirilebilir o da ne kadar dayanır bilemiyorum.4-4-2yi herhangi bir ciddi macta oynasak elek oluruz
Cöp kasimpasa bile zorladi
Dogru dürüst kaleye de gidemiyoruz
Okan acilen bu gafletten vazgecmeli!
Hücum gücümüz yine iyi takım savunması yine kötüKesinlikle kötü oynamıyoruz Kasımpaşalı oyuncular artniyetli sakatlamaya and içmişler adamlarımızı 3-0 dan sonra birazda biz saldık
Adam katkı vermedi ama nefret kusuyor bizeAytaç bize karşı her yıl böyle artık ne yaptıysak kendisine![]()
Kesinlikle bu olmalı bats fizik olarak daha güçlü ikisindende birebirlerde benceBence hem İcardi hem Osimhen şuan çıkarıp Batshuayi-Berkan girmeli
Ayni fikirdeyimBende hiç yok abi aşırı hantal belki mertensin yerinde sadece hücuma dönük oynarsa iş yapar orta alanda helva gibi adam
Top oynayarak kanıtlasın, itlik yaparak mı kanıtlıyorkovuldu ya, yediremiyor.
kendini ispat etmeye çalışıyor kendince işte.
4-4-2 yi oynar bu takım barış Torreira Kaan falan gelinceskor biraz yanıltıcı şu an ama oyuna bakıp çift forvet kesin olmaz demek de doğru değil bence
torreira, b.alper gibi mücadele gücünü artıracak adamlar sahada yok. bunlar varken görmek lazım bir de.
pasa mı bırakıyor topuNelson çok geri gitmiş pas oyununda bu kader kötü değildi.
Paşalılar resmen topu ona bırakıyorlar.
Bunun dışında hava toplarında kusursuz ama sırf hava topu yetmez ki
ben bizde oynadığını bile unutmuşumAdam katkı vermedi ama nefret kusuyor bize
karakter kalitesi işte.Top oynayarak kanıtlasın, itlik yaparak mı kanıtlıyor