⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Muslera
Sanchez Nelsson Apo
Sallai Sara Torreira Demirbay Jakobs
Icardi Osimhen

Hoca 3‘lüyle cikabilecegimizin sinyalini verdi, bu macta deneyebilir diye düsünüyorum

Kaan ve Baris dinlensinler. Sonraki maclarda Sanchez, Apo ve Jakobs da dinlendirilmeli.

Üst üste iç saha maçları. Keyiften dört köşe oluyorum.

******************************günay********************************

****jalert********sanchez****************nelsson *******jakobs****

***********************Torreira **************berkan****************

**********************************kerem demirbay ******************

*********sallai*****************************************batshuayi****

**********************************osimhen*****************************

İç saha maçı belki de İcardi & Osimhen ikilisini beraber izleyeceğimiz maç olur

Fenerlilerin ağladığı kadar var harbi, fikstüre baktım kahkaha attım

yalnız ben her zaman ligin kopacağı zamanlar içeride oynamayı severim sezon başı sürekli içerde oynamayı hiç sevmem. baktım fikstüre içerdeki fenerbahçe derbisinden sonra tam avrupa’nın kızıştığı zamanlarda derbiden sonraki 2 ay içerisinde sadece 2 defa içeride oynuyoruz çok büyük sıkıntı

Bu maça çömez hakem vermişler. Hakkında iyi yorum da görmedim. Konsantrasyon kaybını kaldırmayacak bir maç. Paşa bize köpek gibi oynar her daim.

Her maçı içerde oynadığımız falan yok rtaşlar böyle bir algı oluştu

Şu ana kadar 3 içerde 3 deplasmanda oynadık eşit gidiyoruz. Ertelenen maç üst üste içeriye denk geldiği için öyle geliyor herkese

Sadece 28’i ve 6’sında üst üste içerdeyiz

Bir de bay geçtiğimiz haftada üst üste içerde oynuyoruz, bay geçmesek o da deplasman olacaktı

Velhasıl 2. yarı üst üste deplasmana 1 kere gideceğiz lig özelinde. Bir de bay geçtigimiz hafta var ama onu saymaya gerek yok maç oynamiyoruz zaten

Kasımpaşa tehlikeli takım şikecilerin köpeği olmaları da bonusu. Kolay maç olacağını zannetmiyorum ama gene de ağır bir rotasyona gitmemiz gerekiyor çünkü bazı oyuncuların üstüne çok yük bindi.

Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Jacobs
Torreira Berkan
Sallai Sara Yunus
İcardi

Geri
Üst Alt