⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Asimetrik severim..

66f4fca9445475c58d512736.webp

-----------------------Muslera---------------------------

--------Davinson------Nelson------Abdülkerim--------

Jelert----------Torreira---------Sara---------------Berkan

-----------------------Demirbay--------------------------

------------Batsuayi-----------Osimhen-------------------

Çift forvet için ideal maç İcardi de son 30dk girer

Kasimpasa macinda ciddi bir rotasyoana gitmez hoca. Benim bekledigim dizilis : 3-4-1-2

Benim bekledigim ilk 11 :

MUSLERA

SANCHEZ - NELSSON - APO

BARIS - SARA - TORREIRA - JACOBS

YUNUS

ICARDI - OSIMHEN

Kazasız belasız atlatalım şu maçı.Bu aralar takılmak yok yola devam.Okan Hocam kadronun en iyisini bilir.Ama kenarda Kerem Demirbay diye bir oyuncumuz var umarım bu maçtaki gibi son anda hatırlamaz.:)

Toreira berkan
Sallai kerem Yusuf demir
Oshimen
Kaan yerine jelert
Abdülkerim yerine Nelson

BAY kesin dinlenmesi lazım - performans veremiyor / yorgun

Kaan'ın durumu ne bilmiyorum ama sağ bek yapa yapa yapa adam sürekli risk altında bence...

Jelert+ Sallai görürüz gibi.

Mertens gene 11 başlamalı mı - yoksa Sara önde Demirbay / Bekran + Tor ikilisi mi olmalu onu hoca bilir .

Çift forvet fantazisine bence henüz gerek yok - Osimhen başlmalı (hakikaten hayvan gibi koşup baskı hissttiriyor inanılmaz bir şey)

Paşa maçlarından nefret ederim . en azından maç içeride - deplasman paşa maçları heradle top 3 en tiksindiğim maçlar ligde.

bakıldığında arka arkaya RizeBahçe - Fenerbahçe - PaşaBahçe (@Veli Baltacı tam senlik oldu) 3 lemesinden geçiyoruz ligde ve 3/3 olur umarım.

koç derbi sonrası basmıştır bunlara prim sözünü bir şekilde.

Icardi baslasin

ayrica Yunus Baris bu ikisinden biri dinlensin biraz Baris Milli araya da girecegi icin ve Yunus momentumu kaybetmemesi acisindan Yunus-Sallai ikilisinin baslamasi dogru olur diyorum.

Aslinda Mertensi de kenara almak lazim ama Sara-Torreira ikilisini bozamayiz su an.

Son ihtimal Sara yi öne Demirbay-Torreira veya Berkan ikilisini izleriz.

Kaan da kesinlikle dinlenmeli

Zorunlu olmadıkça cift forvete Gerek yok
Skor alırsın yaparsın fantazi ama bencede başlangıçta gerek yok.Kasımpaşa birde bize ayrı bir motiveyle çıkıyor (Sanırsın şampiyonlar ligine çıkıyorlar:) O nedenle dün akşamki diziliş iyi ama mertens Barış Kağan kesinlikle kenarda başlamalılar.

Geri
Üst Alt