⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

————-Muslera———-
Jelert—Nels—-Apo—Berkan
———Kerem—Torreira——
Sallai———Sara——Yunus—
————-Osimhen———-

Jacobs, Davi, Kaan, Barış, Mertens’in araya ihtiyacı var bence. Skoru alırsak Thor da..

günay dinlendirilmeli
günay-güvenç.gif

Barış ve mertensin yorgun olduğunu söylüyorsan dinlendireceksin hocam alternatif çözüm bulacaksın, durum tespiti yapman için değil çözüm bulman için milyon eurolar aliyorsunuz

Bu ne lan 2 gün sonra maç mı var? Daha yeni oynadık.
Rodri haklı.

Son düzenleme:
Kesin oynaması gerekenler

Muslera-dinlendi
Nelsson-bayadır dinleniyor
Sara -Championship'ten 3 günde 1'e alışık
İcardi-sakatlıktan golle döndü ve daha dinlenik
Osimhen-zaten 1 sene izleyebileceğiz ve fiziksel olarak hazırlık için en iyi idman maç ve gol.
Jakobs-fiziksel olarak ihtiyacımız var ve alternatifi yok bana göre oyun yapımızda
Yunus-yeni oynamaya başladı ve pas kanalı olarak çok faydalı oluyor.
Torreira-alt. yok takımın olmazsa olmazı, 60 dk kadar oynayıp Berkan girebilir yerine
Barış- 45-50 dk da olsa oynaması önemli sonrasında Sallai girebilir

Kesin dinlenmesi gereken

Mertens-bu maç hamle olarak girebilir skora göre çok yoruldu
Kaan-65'ten sonra ayakları gitmiyor artık yorgunluktan
Abdulkerim-çok formda ama haftaya UEL ve ligde lazım diri şekilde

Bence

---------------------Muslera----------------------

-Jelert-----Sanchez------Nelsson-------Jakobs--

-Barış-----Torreira-------Sara------------Yunus--

----------------İcardi------Osimhen--------------

bu maçlık 4-4-2 ile başlayabiliriz.

Kasımpaşa fena top oynamayan ama kalitesiz hücum eden bir takım. Yorgunluk var takımımızda doğru 2-3 rotasyon ile bu maçı da kazanacağız inşallah

Kesin oynaması gerekenler

Muslera-dinlendi
Nelsson-bayadır dinleniyor
Sara -Championship'ten 3 günde 1'e alışık
İcardi-sakatlıktan golle döndü ve daha dinlenik
Osimhen-zaten 1 sene izleyebileceğiz ve fiziksel olarak hazırlık için en iyi idman maç ve gol.
Jakobs-fiziksel olarak ihtiyacımız var ve alternatifi yok bana göre oyun yapımızda
Yunus-yeni oynamaya başladı ve pas kanalı olarak çok faydalı oluyor.
Torreira-alt. yok takımın olmazsa olmazı, 60 dk kadar oynayıp Berkan girebilir yerine
Barış- 45-50 dk da olsa oynaması önemli sonrasında Sallai girebilir

Kesin dinlenmesi gereken

Mertens-bu maç hamle olarak girebilir skora göre çok yoruldu
Kaan-65'ten sonra ayakları gitmiyor artık yorgunluktan
Abdulkerim-çok formda ama haftaya UEL ve ligde lazım diri şekilde

Bence

---------------------Muslera----------------------

-Jelert-----Sanchez------Nelsson-------Jakobs--

-Barış-----Torreira-------Sara------------Yunus--

----------------İcardi------Osimhen--------------

bu maçlık 4-4-2 ile başlayabiliriz.
Bence Mertens ve Kaan ile birlikte Barış 'ın da dinlenmesi gerekiyor. Gerçekten artık Barış yorgn olup hata yapsa bile bişey diyemiyorum çocuğa adam ekstra ekstra mesai yapıyor resmen geçen seneden beri

Bence Mertens ve Kaan ile birlikte Barış 'ın da dinlenmesi gerekiyor. Gerçekten artık Barış yorgn olup hata yapsa bile bişey diyemiyorum çocuğa adam ekstra ekstra mesai yapıyor resmen geçen seneden beri

Yokluğunu telafi edemeyiz. Sallai yerine dahil olmalı ilk değişiklik olarak 45-55 arası.

Yokluğunu telafi edemeyiz. Sallai yerine dahil olmalı ilk değişiklik olarak 45-55 arası.
Kalite olarak değil ama çalışkanlık olarak Sallai'nin o rolü kaldırabileceğine inanıyorum. Bir de Sallai 'yi Jelert kadar beklemeyiz 27 yaşında tecrübeli bir oyuncu Euro 2024 'de oynadı, döndü bize gelmeden önce Bundesliga 'da maçlara çıktı bir de bize gelmeden 2 gün önce milli takımla maça çıktı. Hazır olduğuna inanıyorum Sallai'nin

Barış 'ı bu maçta dinlendirip hafta içi Rigas deplasmanı ve sonrasında Alanya dinlenmiş şekilde izlemek daha iyi gibi geliyor sanki bana

artık clean sheetleri de bulmak lazım biraz. 1 ay önceye göre çok çok az pozisyon veriyoz ama abuk subuk 1 gol sıkıştırıyoruz her maça. bu maçta kasımpaşa'yı golsüz ve ağlayarak göndermek gerek inine.

Muslera
Davinson Nelson Apo
Barış Berkan Sara Jakobs
Yunus
Icardi Osimhen

Şunu bir deneyek bakak oynayabiliyoz mu çift forwet​

Barış'sız Toreyra' sız KP yi yenebiliriz herhalde. Fikstür çok sıkışık ve bu adamlar dinlenmeli.

Büyük bir rotasyon olmaz. Sağ taraf dinlenir sadece kaan barış dinlenir jelert sallai oynar.

Kaan ve Mertens kesin olarak olabiliyorsa Barış Alper dinlenmeli ... Skoru alırsak Torreira , Sanchez gibi adamlar da riske edilmeden çıkarılıp dinlendirilmeli ...

Rehavet taraftara sirayet ettiyse puan kaybı loading...

Geri
Üst Alt