⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Muslera-berkan-apo-sanchez-jelert-yunus-torrrera-sara-sallai-mertens-icardi Okan hoca bu 11le çıkacak

5-0 böle takip etcem müsabakayı

cadcb6d7-f7fd-44b2-b8bb-4d7a49baccd0.webp

Aslında ilk 45 dk da sonuca göre hemen değişiklik yapılabilir. Ayrıca bazı maçlarda ilk yarıda skora alınınca ikinci 45 dakika çok rahat geçiyor fazla efor sarf etmeye gerek kalmıyor.

Musler
Sanch nels apo

Jeler torr sara jaco
Salla

Osimh batşu

Skor alınca da hemen torr ve sanch dışarı.

musilaj

gspetrolofisisağbekiberna - nelsson - apo - jakobs

torriera - berkan

sallai - sara - yunus

baba​

Bu post neden bu kadar altlarda kalıyor free win yazmış galiba herkes

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ligde beni uyuz eden takımlardan biri. Full konsantrasyon ile çıkılmalı. Son haftalarda dediğim kişilerin hepsi gol attı. Bu maç zorlu olabilir. Icardi gol atacak. Nedense içimde bi sara gol atacak hissi var.

Saldır GALATASARAY!!! Siii.. sii.. sii..

Ağalar paok maçında özellikle zemine bakmak için en aşağı indim. Bi belhanda daha mı feda edelim. Yetkili birine yazın bu zemin yakışmıyor bize. Tvden canlı gözüküyor ama berbattı zemin. Bi topçuya Bi torba para veriliyor ama zemin çok çok kötüydü. Acilen yetkililere ulaşalım.

Bu sezonki en zorlu ve kritik maçımız olacağını düşünüyorum şu Kasımpaşa maçlarını kazandırsak şampiyonluk şansımız bir hayli yüksek Ali koç başkanlarıymış gibi oynuyorlar çünkü

Bu ligde beni uyuz eden takımlardan biri. Full konsantrasyon ile çıkılmalı. Son haftalarda dediğim kişilerin hepsi gol attı. Bu maç zorlu olabilir. Icardi gol atacak. Nedense içimde bi sara gol atacak hissi var.

Saldır GALATASARAY!!! Siii.. sii.. sii..
Bende zor geçecek gibi düşünüyorum bu itler alinin en büyük yardakçısı köpek gibi oynayacaklar

en iyi oyuncularını jacobs savunacak, diğer kanattaki yaratıcı herif zaten cezalı.

şans bile tanımamak gerek.

tr nöbetinde 100 trilyar kere yazdık. gs'ın en büyük eksiği malum melo tipi bir os ama aynı zamanda da bir sağ bektir.

Geri
Üst Alt