⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Trtspor da baris yurduseven’in iddiasina göre

Günay

Jelert Sanchez Abdulkerim Jacops

Torreira Sara

Baris Mertens Yunus

Osimhen

Takim kaptani da baris olacakmis

Nelson oynarsa isimiz zor tum oyun plani bozulur geriye kactikca kacar nuno da costa sov yapar

Sanchez bu macta oynamali hafta arasi RFC macinda dinlenmeli

Mertens Yerine Icardi oynamali
Yunnus Sallai oynamali
Jelert istemiyorum Baris Alper bek oynamali

Bizim takimin su anda alternatifsiz tek oyuncusu davinson bu seneyi sakatlanmadan oynarsa

Ligi rahat aliriz avrupada baya ilerleriz
Toreira olmasa Berkan bir sekilde idare eder
Muslera olmasa Gunay idare ediyor
Artik Icardi olmasada oluyor

Ama Davinson olmadi mi Hocanin stoperleri ileri cikaran sisteminde Nelson aliskanlik geregi geriye kactigi icin o bosluga giren her rakip gecis buluyor gecen sene bu kadar gecisi davinson yokken yedik

Allah davinsona ve adalesine zeval vermesin
Bakin yarin nelson oynasin tum lig maclarinda verdigimiz pozisyonu tek macta veririz

Galatasaray'ımız bu sene 4/4'lük olduğu için her maç ayrı mutluluk ve heyecan ama bu kez en büyük önemi İcardi ve Osimhen ile ilk kez çift forvet sahaya çıkacak. Yunus ve Barış/Sallai gjbi kanatlar fark yaratacaktır bu sistemde. Haydi Galatasarayım 7/7 çok güzel olur.
20240928_000338.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin ozcan uzerine oynamaliyiz sol taraflari cok sorunlu kasimpasanin

Osimhenle yasini eslestirdigimiz her pozisyon tehlikeli olur ya penalti alir ya asist yapar yada orayi bosaltir arkadan gelenlere pozisyon hazirlar

Hoca dersine calismistir Osimhenin tek basina sorunlu pasa savunmasini dagitacagini dusunuyorum erken bir gol bulursak rahat bir mac izleriz

Maçı izleyemeyeceğim

Bu sene izlemedigim hiç bir maçı kaybetmetdik

Çünkü izlemediğim maç olmadı

Tehlikeli bir maç. İfb ve PAOK maçlarından sonra bu maçta konsantrasyon/motivasyon eksikliği sıkıntı çıkarabilir. Paşa da ifb için oynayan bir takım sonuçta. Hakemlerinde katkısıyla puan kaybı sağlanabilir. Dikkatli olalım, saplayıp geçelim

Hayradonovic ve falla dikkat etmek lazım bizi görünce extra motive oynuyor bunlar

osimhen bu defa gol bekliyorum senden, icardi topla ilk bulusmasinda catala salladi.
mertens güzel performans gösteriyor kabul ama arada sirada bu denenmeli.

muslera
jelert sanchez abdül jakobs
torreira sara
baris icardi yunus
osimhen

icardi bu bölgede kane gibi cok rahat oynar.

osimhen bu defa gol bekliyorum senden, icardi topla ilk bulusmasinda catala salladi.
mertens güzel performans gösteriyor kabul ama arada sirada bu denenmeli.

muslera
jelert sanchez abdül jakobs
torreira sara
baris icardi yunus
osimhen

icardi bu bölgede kane gibi cok rahat oynar.
Zaten bence böyle oynamalıyız icardi tamamen dönünce Mertens yaşı gereği kaldıramıyor 90 dakika çift forvete dönsek yunus 3-5-2 falan oynayamaz çocuk çıkıştayken kesmekte olmaz en hayırlısı icardi forvet arkası gibi duruyor

Bu maçta çok rotasyona gerek yok kolay rakip değil, kaan dışında aynı kadro çıkabilir. Hafta içi letonya rakibe karşı rotasyon yaparız.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt