⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Aksam misafirim var onla izliyorum maci

Maalesef mac saati forumda olamayacam

Fyi
Ibo Show Ibrahim Tatlıses GIF - Ibo Show Ibrahim Tatlıses Dance - Discover  & Share GIFs

havada enfes. ilk yarı gene en az 2 gollü , 3 4 ü bulan bir galibiyt isteriz.

maca hala bilet bulunuyor lan

ucuz yerlerden bile yer var

yuh

karaborsa olayindan önce hic bulunmuyordu

Kasımpaşa neden bu kadar önemsiz ve zayıf görülüyor anlamıyorum. Fener maçında gayet iyilerdi. Hafife almak hata olur. Hele çift forvetti üçlü defanstı hiç maceraya gerek yok. Maçı garantiye almadan risk almamalıyız.

İki senedir Şampiyon olsakta bu sezon ki takım bambaşka bir heyecan ve arzu uyandırıyor. İcardi-Osimhen ikilisinin kalitesi, Yunus-Barış kanatlarının atletizmi, Torreira-Sara merkezinin çift yönlü oluşu, Sanchez-Abdülkerim ikilisinin tekniği, Jakobs-Jelert beklerinin enerjisiyle bambaşka bir takım olduk. Muslera ise hep emniyet kemeri zaten. Haydi Aslanlarım
InCollage_20240928_145614079.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*Ben bu mactan korkuyorum yalan yok
mac oynanilmadan kazanilmiyor . ki, endiseli olman cok dogal* .

mac mac ilerliyoruz / ilerlemeliyiz . derbi maci da 3 puanlik mac idi , bugun oynayacagimiz versus maci da .

nacizane *endisem, *yorgunluk belirtisi olur mu durumu .
ozellikle mertens yasi dolayli bunu en fazla yasamasi olasi oyuncumuz,,
yunus'un son maclardaki ekstra eforlu oyunu dolayli olasi yorgunlugu ,lucas ve sara nin benzer yorgunluk ~
gibi gibi ornekler .

<- bu problemi fazla yasamazsak ,

velhasil,
yakin donem onceki maclarimiz da oldugu gibi ;
maca ayni ciddiyet ve disiplinle baslayip *erkenden golu bulup, sonrasi sonrasindaki geliskenlerle lehimize sekillenir hayirlisiyla .

saygi ve selamlar .

Herkesin aklında olan soruydu İcardi ve Osimhen yanyana nasıl olur sorusu. İşte vakti geldi ve beraber ilk maçlarına çıkıyorlar. Çok büyük bir heyecan hepimiz için. Dünyada nam salan bir kaliteye sahip ikiside. Kuşkusuz çok ses getirecek bir olay. Haydi Beyler
etoh3.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç değilde Riga maçı çift forvete daha iyi olurdu ama olsun

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen Icardi gol atamaza oynayın- -

Osimhen atacak bugün

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyah otosbüsü kullanmaya devamm

Geri
Üst Alt