⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

benim anlamadığım,

çift forvet oynadığında, orta saha ikilinden birinin sağlam kesici olması gerekmez mi?

bizde böyle bir orta saha profili yok. en kötü berkan-sara yapılsaydı bari?

iki tane pasör orta saha ile çıkıyoruz. yunus ve jelert'in de fiziksel dezavantajı var.

bu da costa, fall falan ciddi tehlikeli oyuncular.

neden böyle bir maceraya girdik ki bu maçta?
Çift forvette genelde iki ön libero olur. Forvetlerden biri de tam 9 gibi olmaz Elmander gibi olur. Kanat oyuncularının bu eksileri kapatması lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Drogba-Sneijder ikilisinden bu yana en heyecan veren ikili birlikte sahada. Osimhen-İcardi. Takımın geri kalanının vereceği mücadele ve bu ikiliye pozisyon üretmesi çok önemli.

2 yiyeceğiz 5 atacağız, 3 yiyeceğiz 7 atacağızzz

Çift forvette genelde iki ön libero olur. Forvetlerden biri de tam 9 gibi olmaz Elmander gibi olur. Kanat oyuncularının bu eksileri kapatması lazım.

ya bi kesici + bir de mücadele gücü 0 olmayan ama ayağı iyi olan bir orta saha yaparsın. dediğin gibi çift forvetin biri savunmada orta sahayı bir nevi 5ler. h.şükür, elmander gibi.

benim asıl taktığım nokta, rotasyon yaparken sistem değiştirmesi.

bari dinlenmiş, as kadro ile sistem değişikliğini dene değil mi?

benim içime hiç sinmedi kadro ve diziliş.

kadro muazzam tek çekincem ikili mücadele konusunda pek iyi olmayan keremin oyunu.Onun dışında gayet iyi bir rotasyon kadrosu bence

ya bi kesici + bir de mücadele gücü 0 olmayan ama ayağı iyi olan bir orta saha yaparsın. dediğin gibi çift forvetin biri savunmada orta sahayı bir nevi 5ler. h.şükür, elmander gibi.

benim asıl taktığım nokta, rotasyon yaparken sistem değiştirmesi.

bari dinlenmiş, as kadro ile sistem değişikliğini dene değil mi?

benim içime hiç sinmedi kadro ve diziliş.
Kanatların top rakipteyken iç os gibi oynamasına güveniyorum ben açıkçası dediklerine katılmakla birlikte. Tek 6 yı bırak hiç 6 yok kadroda.

Kadro yanlış yahu, sanchez torrera ve bu sistemde mertensi cok ararız gibi geliyor, 2li santrfor bu oyuncularla çok zorlanırız bence, Okan hoca inşallah tekrar utandırır beni

ne kadar çok forvet oynatırsak, o kadar gol atarız gibi bir düşünceye kapılmayın derim.

osimhen'in canavar gibi oynaması lazım + sallai ve yunus'un da ciddi savunma katkısı vermesi lazım.

aytaç kara şova hazırlıklı olalım

Davinson yok *demirbay sara orta sahası*
kesinlikle.geride denge unsuru idi davinson.
diger yandan, diger stoper ikili nin gecmisten bir uyumu mevcut. burdan kismen bir endisem yok,

ancak, *demirbay ~ sara ekuriligine dair kararsizim...ilk defa yan yana 11 baslayacaklar yanilmiyorsam. her anlamda bu merkez ikili kanimca macin kaderini belirler bizim adimiza iyi veya kotu .
+ olarak
jalert bolgesi de diger muamma . ondeki kanadinin ve merkez os'un kendisine *yardimi * mutlak olmali . <- ben salt bu *yuzden bile demirbay secimine uzagim .

bakalim nasil olacak...
olurda plan tutmazsa ,yedeklerde diger oyuncular mevcut.

saygi ve selamlar .

Hoca iç saha avantajına güvenmiş bence yoksa demirbay anca yedekten girebilir mevcut fiziğiyle umarım yunus ve rolanda savunmaya katilir

Erken skor bulmak çok önemli, topu önde tutup dönen topları da alabilirsek atarız ama çekindiğim nokta, topun sürekli bizde kalmasını sağlayıp atak devamlılığını sağlayıp sağlayamayacağımız. Bu orta sahayla zor olacak gibi. Bakalım ilk 15 dakika belli olur işin rengi.

Geri
Üst Alt