⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

takımda tek topu tutabilecek adam olan Sarayı dışarı alıp ayağındaki her topu kaybeden hatta penaltı öncesi topu kaybeden keremi sahada tutan hoca bizim hocamız olamaz

hoca ligi çok küçümsüyor bu ortasahayla çıkmanın başka mantığı yok 3 5 2 çıksa rahat rahat kazanıp geçeceğimiz maçtı bu kadar pozisyon verilmez

Birde takımı dinlendirdiği rakipte letonya takımı yav o maçın öneminden bu daha önemliydi. Davinsonu ve Torerayı son 30 dakika alsa maçı vermezdik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani rize - fener - kasımpaşa

fenerbahçe camiasından 9 puanla çıkamadık - hocam sırf şunu düşünden bu kadar OYUN İÇİNDE ÇORBA etmezdin ya

Maçın başında takımı görünce puan kaybını garanti görmüştüm ne gerek vardı buna

3 yıldır aynı seyi söylüyorum bu adamın yanına iyi bir yardımcı şart bizdekilerin hepsi kemikçi

kaliteli bir yardımcı ve hocayıda avrupaya egitime göndereceksin gerekirse zorla

kerem demirbay lucas'ın yerine oynayacak oyuncu mu yav adam en iyi döneminde bile defansa yardım adam bir os değildi zaten

Yanlış değişiklikler yapan hoca'nın mı yoksa ciddiyetsiz topcuların mı suç bilmem, skor 3-0'dan 3-3'e geliyorsa çok yanlış birşeyler var demektir ortada. Kepazelik, başka birşey değil şu olan şey. El birliği ile bıraktılar sahanın ortasına.

Geri
Üst Alt