⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Maçta bir an var 1 kişi ileride 1 kişi ortada 8 kişi defansta. Gel bana orta aç diyorsun orta açılıyor kafa vuramıyor takım.

Öyle saçma salak aptalca bir sistem.

Her maçımız tenis maçı gibi bıktım usandım aynı şeyleri yazmaktan yeminle yıldım. 40 yaşındaki Mertens oyuna giriyor. İki buçuk senedir takıma bir tane orta saha almadılar. Torreiradan başka orta saha yok takımda. Sara box to box değil adam top kapamıyor.
Orta sahasız her maçımız orta saha delik deşik yetti artık ya

He aynen sezon bitti. Nasıl kafalar bunlar ya. Rakibine geçen hafta üç atmışsın deplasmanda. Diğeri daha iki gün önce dört yemiş. Nereye bitiyor sezon. Ne paniksiniz yaw. Can sıkıcı bir sonuç o kadar fazlası yok ne hikaye yazdınız birader
gereksiz uzatılırlar şimdi

paragraflar dizilir

Yediğimiz son golü gördüm de Nelsson tutacak tek adam var onunda gerisinde bekliyorsun kardeşim olmaz ki. Nelsson sağlam kesici bir stoper olabilir ama oynadığında oyunumuzu ciddi etkiliyor izlemeden yazıyorum eminim bu maçta da defansı geriye çekmiştir. Oyun kuramamıştır vs devre arası Nelsson'u satıp oraya Sanchez'in düşük profilini hızlı, ayağı iyi, önde basabilen bir stoper almak bizim oyunumuza çok daha iyi gelecek.

Şikecilerin arka bahçesine puan kaybetmek sıkıntı

İleride bu maçı bol bol anarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamin hali nolacak arkadas hava topu yok ikili mucadele yok temasli oynayamiyor

IMG_7330.jpeg

Her oyuncuyu saçma sapan oynatıyor oyuncular da ne oynayacağını ne mevkisini bilmiyor. Hiç çalışmadıysan bu taktikleri resmi maçlarda deneme, git hazırlık maçlarında dene ya...

Kaanı alıyo oyuna Mertensi alıyo saçma sapan işler. Lan orta sahan delik deşik alsana Torreirayı çıkarsana Demirbayı. Adam döküldü tüm maç

Torreira olmayınca be hallere düştüğümüzü de bu maçta herkes net olarak anlamıştır herhalde
Bu adamın bu takımda bir alternatifi yok

Jelert devre arası Danimarka’ya gönderilsin

Çöp oğlu çöp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jelert denen adam takıma adapte olamadı mevkisine adapte olamadı sen gidip başka yerlerde deniyorsun. Herkes yorgun du peki ayakta duramayan Kaan ı niye alıyorsun oyuna ne sdaçma sapan bir rotasyon yaptı ya Okan hoca...

Şaka gibi bir maç rotasyona karşı değilim ama abarttık biraz davinson ya da torreriadan biri mutlaka olmalıydı olmadı mı böyle oluyor işte demirbay uzun süredir bitik durumda bugün de en kötüsüydü

Her zaman geç oyuncu değiştirip hakları 70 sonrasına saklayan adam bugün 72 de bitirdi oyuncu değişiklik hakkını 3-2 olduktan sonra pişman olmuştur torreriayı oyuna alamayınca erkenden bitirdiğine

Neyse sağlık olsun illa ki birkaç yerde takılacaktık hocasından futbolcusuna herkese ders olur umarım

Geri
Üst Alt