⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

90 dakika Kerem Demirbay rezilliğini seyreden, Jelert i gereksizce Sol kanata atıp takımı çorba eden Okan Efendi maçın resmen içine etti.

Barış Alper ve Mertens de bu akşam tüy döktüler performansıyla. Zaten Barış sezon başından beri her maç üstüne koyarak daha da rezil oynuyor.

Kayıp iyi oldu 3 puan almış olsak saçmalıklar devam ederdi çift forvet oynayan takımın orta saha ikilisi Sara ve Demirbay olamaz ...

bana bireysel hatası yok masalı anlatmayın bu muslera ne işe yaradı yine bu maç? Ulan kaleyi bulan gol oluyor iki senedir. Günay'ı sakatlanmasın diye mi oynatmadın bay Okan?

yok bu da yanlıs fenerin kagıt üstünde var okadar oyuncusu ama iş yapan mac cözen adamı 2 hadi 3 olsun 4.oyuncu yok

bizim kadro dar lakin kadroda ziyade hoca hatalarıyla mac veriyoruz kadro darlıgından degil
Toreira neden oyuna girmedi
Mac 3-2 oldu neden davinson girmedi
Devrede osimhen cikti direk toreira soksa
Mac 5-1 biterdi

Oyuncuları tek tek eleştirmem, bunların özelliklerini form durumlarını bilem hoca
Mesela Sara ile Kerem Demirbay’ın ikili orta sahada yan yana oynamayacağını bilmesi gereken hocanın ta kendisi

kerem-sara orta sahası olmaz umarım bir daha

kesici olmadan olmuyor işte. zorlamamak lazım

berkan da kesicilik yapamaz. zaten ikili mücadeleleri genelde kaybediyor.

ekstrem durumlar olmadıkça torreira oynayacak

dinlendirmek istiyorsak transfer yapacaktık orta sahaya.

Sallai neden aldı oyundan?

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Demirbay bizim kaleye ne kadar yakin oynuyorsa o kadar zarar veriyor. Bunu gormek icin 20 sene pro futbol oynayip, 10 sene hocalik yapmaya gerek var mi? Kodugumun ekranindan izliyorum, goruyorum. Adam Sallai cikarip 38'lik Mertens'i aliyor, en cok dinlenmesi gereken adami. Hocalik bu degil, valla degil.

Fener macinda degisiklik yapmadi farki kacirdik. PAOK macinda 10dk gol geliyorum diye bagirdi, mudahale etmedi. Bu macta tombala cekip degisiklik yapsan bundan daha rezilini yapamazsin.

Sen bu kaliteyi haketmiyorsun hocam. Cok seviyorum seni, yeminle seviyorum. Ama cileden cikarttin artik.

hiçbir şey bitmedi arkadaşlar, sakin olalım. büyük bir avantajı kaybettik sadece, yine 3 puan öndeyiz fb'den ve muhtemel 2li averaj da bizde.

ancak bu akşamdan ders çıkarmak lazım.
Ders almayacağını biliyoruz.Konyaspor maçı,young boys maçı,Kopenhag,prag,hatırlamadığım 10 maç vardır.Uzun top yaptıra yaptıra yedirdi golleri.Büyük takım hocası oyunu tutamıyorsa büyük takım hocası değildir.Kendi sahanda 45dk ayağında 2 saniye top durmadı.

Geri
Üst Alt