Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Abi bu benim adamim valla, icimden geceni söylüyo klonum resmen, müthis herif
X’de takibe alacam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5-0 jk, 3-2, 0-1 yb, pasa 3-0 dan 3-3Galatasaray evinde uzayda nerde olursa olsun 3 0 dan puan vermez ya. böyle spastik bir puan kaybı yok ya
hoca istifa demiyorum. ama yeter artık kardeşim. rotasyon ayagina takimi corbaya çeviriyorsun kodumun rotasyonunun illa bokunu cikarmak mi gerekiyor. rotasyon dedigins 2 oyuncu ile olur. al rotasyonu bi tarafına sok simdi. mac 3 1 al sana torayrayi 60 da yarim saat oynasin ne var görüyorsun KDın sıçtığını. Allahim sinir krizi gecirecem ya5-0 jk, 3-2, 0-1 yb, pasa 3-0 dan 3-3
Hoca istifa!!!
Edit: yönetim de istifa!!!
Mental ne durumda üstat5-0 jk, 3-2, 0-1 yb, pasa 3-0 dan 3-3
Hoca istifa!!!
Edit: yönetim de istifa!!!
sara ve sanchez dikine pas ve kilit pas atabiliyor, onlarla çok daha iyi oyun kuruluyorSanchez ve Sara önemli. İkisi olmayınca rakip üzerimize cullaniyor. Ne top cikarabiliyoruz ne set kurabiliyoruz
Hocanin ortası yok. Bu çok tehlikeli bir durum ya. Ya fb vs bir maç çıkıp deli ediyor olumlu anlamda. Ya da böyle yb kasimpasa tarzı rezaletle tam tersi rezil ediyor. Stabilitesi yok cidden bu korkutuyor beniOkan burukun 2 ayda 3. Büyük rezilliği bu maç.