- 10 Mart 2013
- 121.523
- 158.215
- 5.068
Bir daha maç kaçırmak yok tokatı yersin yoksaAksam misafirim var onla izliyorum maci
Maalesef mac saati forumda olamayacam
Fyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir daha maç kaçırmak yok tokatı yersin yoksaAksam misafirim var onla izliyorum maci
Fyi
Bir daha maç kaçırmak yok tokatı yersin yoksa
Forumda olmadin 3-0 dan 3-3 rezil olduk, bidaha olmasin reisAksam misafirim var onla izliyorum maci
Fyi
Senin maçın skoru ne oldu üstat? Bizimki bombok bittiAksam misafirim var onla izliyorum maci
Fyi
Bizi mutlu ettiği maçlara dikkat et hep iyi maç öncesi planlarının maç başından itibaren tuttuğu maçlar. Eğer plan tutmamışsa takım kötü oynuyorsa asla işi tersine çeviremiyor 90 dakika çırpınıyor takım ve çorbaya çeviriyor her hamlesiyleHocanin ortası yok. Bu çok tehlikeli bir durum ya. Ya fb vs bir maç çıkıp deli ediyor olumlu anlamda. Ya da böyle yb kasimpasa tarzı rezaletle tam tersi rezil ediyor. Stabilitesi yok cidden bu korkutuyor beni
Bu rotasyon davasından başımız ağrıcakmış kesin onu görmüş olduk bu şekilde olmasaydı keşke ama oldu artık. Umarım OB gereken dersleri almıştır. Bu cümleyi de çok kullanmaya başladık. Galatasaray burası yav staj yeri değil ki. Bi sıçtı hem rezil olduk hem kupa gitti, bir sıçtı ŞL gitti. Napcaz bu durumu gerçekten OB hiç güven vermemeye başladı. Umarım bu maç takımı tepe taklak yapmaz. Cidden çok moral bozucu.İyi yanından bakalım geçen haftadan 3-1 den 3-3 olabilirdi. Fener 3-2 yaptığı anda o maçı da verirdik. O maç daha büyük götürü etkisi yapardi. Bu maç da götürdü psikolojik falan ama yapacak bişey yok. Gider en umulmadik bir yerde kazanırız. Kazanmak zorundayiz
Konuda hiç spoiler yemedim bu seferkaçırmadı ki gördüm yazıodu bişeyler
aynı şeyleri düşündüm o an, 3 tane paşalı bizim kale önünde, ya musleranın topu rakibe giderse diye düşündüm ve gittiHarbiden 90+5’teki duran top neydi öyle ya? Önde olan tarafız topu Muslera’ya dönüyoruz bizden defansta kimse yok ama 3 tane paşa’lı var. Top onlara geçerse sıçtık dedim ve geçti tabi ki.. Hocasından topçusuna hepsi mal. B.k var da gidiyorsunuz ileriye öndeyken
Emin ol milyonların aklından aynı şey geçti hocam o anda. Bir kişi düşünemedi sadece..aynı şeyleri düşündüm o an, 3 tane paşalı bizim kale önünde, ya musleranın topu rakibe giderse diye düşündüm ve gitti
Bakış açına farklı bir boyut getireyim mi? Planin tuttuğu dediğin bütün maçlar hocanın maç öncesi çalıştığı maçlar bana göre. Misal derbilerde tokat yemesi + kupayi bjk ye kaptirmasi deli gibi analiz yapmasina falan sebebiyet olmuştur. Bu maçta ise bildiğini okudu. Aslinda egosu olmasa maç maç rakibe saygi duyup analiz yapsa namağlup olabilecek bir seviyedeyiz ama işte çoğu zaman zafer sarhoşluğunu yaşatıyor bizlere. Bu sebeple büyük hoca olamayacak gibime geliyor. Çünkü rakip cemekesspor bile olsa çıkıp bir bakayim lo bunlar ne oynuyor oğlum bize ters gelmesinler demen lazım. Burası Galatasaray rakibe göre oynamaz kendi oyununu oynar işleri bitti artık futbol öyle bir oyun değil. Al bütün mac nelsonu bos biraktilar ona top yaptirdilar dk 19a kadar nelsonu izledik mesela hic varlik gösteremedik. Apo bir çıkışı yapti kaptirmadi bu sefer ve gol geldi.Bizi mutlu ettiği maçlara dikkat et hep iyi maç öncesi planlarının maç başından itibaren tuttuğu maçlar. Eğer plan tutmamışsa takım kötü oynuyorsa asla işi tersine çeviremiyor 90 dakika çırpınıyor takım ve çorbaya çeviriyor her hamlesiyle
Sakatlanmis kaşığından öyle dedilerSallai'nin neden çıktığını biri açıklasın çocuk topu tutup saklıyordu aynı zamanda defansif aksiyonlarda bulunuyordu durup dururken kendi ayağımıza niye sıkıyoruz.