SL 24/25 H:7 | Kayserispor 0-3 Beşiktaş | MS | 30 Eylül

Banza dan ümitliyim tam bir Kadıköy de fener sevici golcü tipi var.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzel oldu. böyle devam etsinler de fener'e yatmasınlar bari.

Bjk de fb de puanlar kaybedecek her hafta böyle olmaz ikisi de rakiplerin ikramlarıyla kazandılar top mop oynamadılar biz kendi işimize bakıp saçma sapan işler yapmayıp maçlarımızı aldığımız sürece ikisi de bir halt edemez

antep koyar selçuk hoca tjk sempatizanı topçuları oynatmasın yeter

Arenada tinercileri tokatlamak şart.

8jkda fenerde top oynamadan kazandılar evet skor önemli ama ciddi anlamda şansta yanlarında

Bunlar antebide yener .

Arenada kazanan avantaji alir

Rakip bjk

Yav bu kayseri nasılsın takım böyle on taraf felaket sonsuza kadar gol atamayacak gibiler..

Savunmada attamah carole hasan ali falan var bu adamlar 6-7 yıl önce bile çöptu..Bireysel hata şov yaptılar.

Net düşme adayı bu kadro

oha ya adamlar sadece 9 tane şut çekerek ve sadece 17 kere ceza sahasına girerek maç kazandılar.

Millet avrupa maçlarında rotasyon yapıyor, biz ligde. Boş verin abi Avrupa'yı bu sezon, şampiyon olan direk şampiyonlar ligine gidiyor, bizim için bir de 5 yıldız mevzusu var. Oradan yapılacak iyi bir pazarlama ile gelirleri baya arttırabiliriz.

Anadolu takımlarının canı yok puan alacak. Aralarında oynayacakları maçta lehimize sonuç bekleyeceğiz. Ve ben Kadıköy deki TS maçına TS ye 3 yazdım.

Beşiktaş'ın geleceği hiç iyi değil bence. Tepetaklak olacaklar diye düşünüyorum.

Fenerbahçe ise mevcut oyun planıyla durduk yere çok puan kaybedecek. En azından hiçbir büyük maçı kazanamayacak bir haberi varmış gibi bir hali var.

Yav bu kayseri nasılsın takım böyle on taraf felaket sonsuza kadar gol atamayacak gibiler..

Savunmada attamah carole hasan ali falan var bu adamlar 6-7 yıl önce bile çöptu..Bireysel hata şov yaptılar.

Net düşme adayı bu kadro
Dünde aynisi antalyada öyleydi. Sabaha kadar gol atamazlardi

Geri
Üst Alt