Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadıköy de ts farklı oynuyor. Trabzon daki maçtan ümidim yok. Ama Kadıköy de oynanan TS maçı her zaman ümitliyim.Trabzon kendini bile yenemez. Dün yine berabere bitirecekti malaklar
Yenerler abi. Kayıpsızlar o anlamda öndeler bizden şuan puan olarak olmasa daNasil diyebiliriz?
Ts maçında galip mi geldiler haberimiz yokYenerler abi. Kayıpsızlar o anlamda öndeler bizden şuan puan olarak olmasa da
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pardon ben unuttum onu yav. Kusura bakma.Ts maçında galip mi geldiler haberimiz yok
Arena da bunları 5 lememiz lazım. Kötü bir sonuçta OB nin işi yaşBunlar antebide yener .
Arenada kazanan avantaji alir
Rakip bjk
Fener forvete 20milyon verdi immobile alsa belki çok daha avantajlı olurdu
Anadolu takımlarının canı yok puan alacak. Aralarında oynayacakları maçta lehimize sonuç bekleyeceğiz. Ve ben Kadıköy deki TS maçına TS ye 3 yazdım.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünde aynisi antalyada öyleydi. Sabaha kadar gol atamazlardiYav bu kayseri nasılsın takım böyle on taraf felaket sonsuza kadar gol atamayacak gibiler..
Savunmada attamah carole hasan ali falan var bu adamlar 6-7 yıl önce bile çöptu..Bireysel hata şov yaptılar.
Net düşme adayı bu kadro