⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Jelert'i Rfs Maç'ında bile oynatmadı reis yav :D Takımda 1 yönetici olsa Okan'a 11 milyon euro verip aldırdığın Jelert'i niye oynatmıyosun diye sorardı :D
yerine oynattığı da hakan baltadan bile yavaş olan kaan ayhan. Yaw aklı başında hangi adam kaanı as sağ beki yapar tam okan hocalık iş.

bu vidyoda ki kadar gaddar değil tarzı artık, tuchel hala genç sayılır pozitif anlamda diyorum. Bu ülkeye verebileceği şeyler var. Sistemini kurmasına müsaade edilmesi lazım.

bizim takima ne oynatiridi acaba

merakten geberen var

Jelert'i Rfs Maç'ında bile oynatmadı reis yav :D Takımda 1 yönetici olsa Okan'a 11 milyon euro verip aldırdığın Jelert'i niye oynatmıyosun diye sorardı :D
Soramazlar çünkü Jelert'i kendileri aldi o paraya; üstüne hava limanında kameralara poz verdiler bir halt basarmış gibi.
Okan'in berbat bir oyun sistemi var ama Okan > Yönetim

Soramazlar çünkü Jelert'i kendileri aldi o paraya; üstüne hava limanında kameralara poz verdiler bir halt basarmış gibi.
Okan'in berbat bir oyun sistemi var ama Okan > Yönetim
Yönetimi ben de eleştiriyom reiste Okan 1,5 yıldır izledik beğendik aldık dedi.Yönetim de gitmeli ama önce Okan'ı gönderelim :D

Yönetimi ben de eleştiriyom reiste Okan 1,5 yıldır izledik beğendik aldık dedi.Yönetim de gitmeli ama önce Okan'ı gönderelim :D
Okan'in gidip Jelert'e 10 milyon verin dediğini sanmıyorum; Jelert'in Okan'in listesindeki ilk 3 isimden biri oldugunuda hiç sanmıyorum. Bu yönetimin Okan gidince daha berbatini getirip isleri iyice altüst edeceğinden ise eminim.

Okan'in gidip Jelert'e 10 milyon verin dediğini sanmıyorum; Jelert'in Okan'in listesindeki ilk 3 isimden biri oldugunuda hiç sanmıyorum. Bu yönetimin Okan gidince daha berbatini getirip isleri iyice altüst edeceğinden ise eminim.
stefan görende okanı transfer virtüözü sanacak. Giderse kendi kendini zorla kovduracak zaten. Kimse lig başlamışken yeni hoca riskine girmek istemez taraftar bile. Okan hoca sabırları zorluyor.

stefan görende okanı transfer virtüözü sanacak. Giderse kendi kendini zorla kovduracak zaten. Kimse lig başlamışken yeni hoca riskine girmek istemez taraftar bile. Okan hoca sabırları zorluyor.
Ben Okan'i kazanma hirsi disinda hiç beğenmiyorum zaten ama yönetimdeki Urfa'lidan falan 10 kat iyidir. Yabancı ülkede pizza sipariş edemeyecek adam, Galatasaray'a oyuncu almak icin yabancı ülkeye gidiyor.

Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Sara
Barış Mertens Yunus
İcardi

4-0

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu soramazlar çünkü Jelert’i Okan’ın istediğini ve aldırdığını düşünmüyorum. Bu yüzden de niye oynatmıyorsun diyemiyorlar.
Okan’ı geçtim Metin Şentürk bile izlese bu fizikle TR liginde yapamayacağını görürdü. Yönetimin kazığı

Beyler sizlere de zahmet vereceğiz ama şu maçı kazanır mısınız? Okyanusu (kadıköy, paok) geçip derede (paşa, rigas) boğularak moralimizin içine şey yaptınız da ondan diyorum hani kazansın iyi olur.
yok rtaş sen ne oynadığımızı anlamamışsın bi de git reali cityi falan tut

ALLAH (fatih terim sesiyle)

Geri
Üst Alt