belki devre arası bir iki tane önemli takviye yaparız yaw. deplasmanlara daha alternatifli bir kadro ile çıkarız. gerçi hiç inanmıyorum ama...Ne kadar kötü bir fikstür ya. Her maçı içerde oynuyoruz.
İkinci devre anamız ağlayacak.
belki devre arası bir iki tane önemli takviye yaparız yaw. deplasmanlara daha alternatifli bir kadro ile çıkarız. gerçi hiç inanmıyorum ama...Ne kadar kötü bir fikstür ya. Her maçı içerde oynuyoruz.
İlk kez simdi ust uste oynayacagiz aslindaNe kadar kötü bir fikstür ya. Her maçı içerde oynuyoruz.
belki devre arası bir iki tane önemli takviye yaparız yaw. deplasmanlara daha alternatifli bir kadro ile çıkarız. gerçi hiç inanmıyorum ama...
alanya 3 dep oynamış şimdiye kadar,
başak'tan 4
fb'den 3 yemiş
ads'yi yenmiş bir tek.
son 2 maç 2 galibiyetle geliyorlar.
@Uğur İz
Ligde özellikle 2 senedir iç dış çok farketmiyor anadolu maçlarında ..Ne kadar kötü bir fikstür ya. Her maçı içerde oynuyoruz.
Akil almaz bisey yav, rezillikSağ beke 9+2milyon verdik. Lakin yine Kaan'la idare etmeye çalışıyoruz. Yapacağınız transfer planlamasına sokayım.
Rotasyon yapılacaksa 6 oyuncu birden yapilmaz, en fazla 3 olmalıDünkü maçta yapılan rotasyonunun bir daha yapılacağını sanmıyorum kazanarak yeni bir serinin başlangıcını yaparız
Yapılır da tr kupasinda osuruktan tayyarespora karşı yapılırRotasyon yapılacaksa 6 oyuncu birden yapilmaz, en fazla 3 olmalı
2022de Alanya maçında hakemden cortlamadik mi ya?2022 de alanya maçında takım rayına oturmuştu, aynı şeyi bekliyoruz. Doğru kadro ve dizilişi bul artık OKAAANNN
Ekli dosyayı görüntüle 264421
E bulduk ya bundan onceki 4 mactir ne oynuyoruz?2022 de alanya maçında takım rayına oturmuştu, aynı şeyi bekliyoruz. Doğru kadro ve dizilişi bul artık OKAAANNN
Ekli dosyayı görüntüle 264421
E bulduk ya bundan onceki 4 mactir ne oynuyoruz?
Mertens yerine icardi iste