⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Burada kişilere yakışmayacak kelimeler kullanmak yersiz elestiri olarak adlandırılıyor dendi geçen. Burada hata alintilamakmis
boşver sen de deniz yaw. forumdan yaza yaza insanların davranış şekillerini mi değiştireceksin? bırak isteyen istediğini yazsın. hakaret eden zaten cezasını alır.

Osimhen den sonra daha da kritik hale geldi bu maç. 2 de 2 ile girmemiz lazım milli araya başka bir ihtimal düşünmek bile istemiyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boşver sen de deniz yaw. forumdan yaza yaza insanların davranış şekillerini mi değiştireceksin? bırak isteyen istediğini yazsın. hakaret eden zaten cezasını alır.
Ben gerçekten üzülüyorum hocam artık çok da yazmıyorum ama ona buna her lafi diyenler kadar surda hoşgörü kazanamadık o üzücü. Hayırlısı olsun haklısın hocam iyi akşamlar

ben delikanlılık yapıp direkt ifade ettim. O low zekasının özgüveniyle aynı anlamı veren alıntılar yapıp milleti tahrik ediyor. Kimse de dur demiyor alıştı iyice.
ihlal varsa yöneticiler gereğini yapar yaw (karşılıklı). boşverin, gerilmenin anlamı yok bence. şurada 3-4 gün içinde güzel 2 maç takip edeceğiz beraber :ka:

ihlal varsa yöneticiler gereğini yapar yaw (karşılıklı). boşverin, gerilmenin anlamı yok bence.
ben gerilmem kısır döngü gibi aynı lüzumsuz alıntıları yapmasın önüne gelene. Kaliteli muhabbet var burda böyle ergenimsi işler o tadı tuzu kaçırıp bayıyor.

Luzumsuz yorumlar kadar tepki çekmedi alıntılar komik. Ayni tepkileri luzumsuz yorumlara bekleriz dur denmeyen bunlar

bu maçta da ne güzel rotasyon yapılır ha.

neyse bir daha rotasyon adı altında takımın allak bullak edileceğini sanmıyorum. as kadro ile çıkıldığında bu takım maç kaybetmez bir çok maçı da ilk yarıdan bitirir. kenarda hocaya da gerek yok hatta vahe kılıçarslan gelip 90 dakika boyunca cansız manken taklidi yapsa da olur.

Luzumsuz yorumlar kadar tepki çekmedi alıntılar komik. Ayni tepkileri luzumsuz yorumlara bekleriz dur denmeyen bunlar
sende herkesin fikrini ve elestirisini alintiyalip cevap vermeye son ver artik, birak isteyen istedigini begenir veya begenmez. Sen begeniyorsan birseyi begeniyorum yazarsin , begenmeyen de begenmedigini yazar neden devamli adamlari alintilayip ''hoca degil , hemen gonderelim yazip duruyorsun'' sana gore iyi olan digerlerine gore iyi olmaya bilir herkes de seninle ayni fikirde olmaya bilir. Millete laf sokmak yerine kendi yorumunu yaz gec.

Bu baslikta konusmak icin erken henuz. Önce rfs yi gecelim sonra burayi hareketlendirirz

sende herkesin fikrini ve elestirisini alintiyalip cevap vermeye son ver artik, birak isteyen istedigini begenir veya begenmez. Sen begeniyorsan birseyi begeniyorum yazarsin , begenmeyen de begenmedigini yazar neden devamli adamlari alintilayip ''hoca degil , hemen gonderelim yazip duruyorsun'' sana gore iyi olan digerlerine gore iyi olmaya bilir herkes de seninle ayni fikirde olmaya bilir. Millete laf sokmak yerine kendi yorumunu yaz gec.
Yanlış olan benim doğrudur iyi günler hocam. 👍

Alanya da Kasımpaşa gibi bize çelme takmayı seven bir takım. Avrupa deplasman dönüşü olduğu için zor bir maç olacaktır

Herkes aynı fikirde olsun demedim tuhaf tuhaf yazıları çıkarmak ve onların kendilerini biraz değerlendirmesini sağlamak amaç. Ama onların yaptığı doğruymuş farkındayım bir kaç gündür. Ben de onlar gibi yazıyorum zaten en fazla bir eder ben ondan iyi oynarım falan diyorum alintisiz yaparım hocam bu doğru yorumları 👍

Kolay maç değil mutlaka kazanmamız lazım

analya'nın kafasına 25 DİKİŞ ATACAĞIZ

Geri
Üst Alt