⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

osimhen oynarsa yeneriz herhalde
kenardakini hoca gibi gösterebilmek için 100 milyon euroluk futbolcuya ihtiyacımız var şaka gibi

İnsanda heves bırakmadınız. Umrumda olmayan maçtır. Şimdiden beş kez ağır şok yetti

apo kesilmeli. maçın içinde uyuyan adamları cezalandırmazsak daha çok rezil puanlar kaybederiz.

Mümkünse İcardi & Mertens ve Barış üçlüsünü uzunca bir süre izlemek istemiyorum, rotasyon mu yapıyor dinlendiriyor mu ne yapıyorsa sanki maça zorla çıkarmışız gibi hallerini izlemek istemiyorum ben bu üçlünün

Kasımpaşa maçı için neyse ders olur en azından dedik olmamış bu sefer Rifa hezimeti ders olsun bari diyip tekrar gümbür gümbür oynayacağımız dosta düşmana korku salacağımız bir maç olur diyelim ve tekrar eski havaya girip üzerimizdeki karabulutları dağıtalım.

Derbi ve PAOK galibiyetleri sonrası 3 galibiyet ile milli araya girmek vardı. Canınız cehenneme!

osimhen yoksa forvete davinsonun formasını giydiği çocuğu koyalım diğer 2 oyuncunun sahil turunu izlemekten iyidir

Günay
Nelsson Sanchez Kaan
Jelert Torreira Sara Jakobs
Sallai Batshuayi Yunus

Biraz degisik birsey denesin.

İSTİFA demeyecek gıtmesın

Heves meves bırakmadınız lan valla ağzımıza sıçtınız bombok ettiniz ortalığı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertens, icardi ve kaanla başlarsak puan kaybederiz ve sinir krizi geçiririz

Puan kaybında istifa gelir mi, bugün gelmedi heralde, milli arada yeni hoca olmalı, takım ile Okan hocanın uyumu iyi değil, belki seviyorlardır ama oyunla taktikle ilgili olamaz sanırım

apo kesilmeli. maçın içinde uyuyan adamları cezalandırmazsak daha çok rezil puanlar kaybederiz.
Kaanı kadro dışı bıraktırabilirsek maçı kazanırız yoksa ne yapar eder bu herifi bek olarak oynatır okan.

Okanı kovmak da bir çözüm elbet

Ligde Yunus 10 oynar. Mertens oynamaz abicim. Yeter. 60 tan sonra alırsın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt