⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Kaanı kadro dışı bıraktırabilirsek maçı kazanırız yoksa ne yapar eder bu herifi bek olarak oynatır okan.

Okanı kovmak da bir çözüm elbet
bunlar okan'ı gönderse yerine daha kötü türk antrenör getirir. imparatora giderler belki de o döngüden de hafif gına geldi artık. yabancı getirseler tudor dönemi gibi zaten kesin maaş filan ödemeyip takım içinden yedirirler. yeni hoca yeni yönetimle gelmeli takıma.

kaan belki stopere çekilip jelert sağda değerlendirilebilir. icardi'yi filan geçtim, rfs'nin tüm takım maaşı kadar bebeyi ayakçı yaptılar bir olup.

Muslera
Jellert davinson nelsson jacobs

Torreira kaan sara

Sallai osimhen yunus

Muslera
Jelert - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Berkan - Torreira
Sallai - Yunus - Barış
Icardi​

Bu açılacak 3'cü temiz sayfa. İlk sayfa sezon öncesiydi beşiktaş maçına kadardı, ikinci sayfa rize maçıyla açılan sayfaydı, bu da 3'cü sayfa ve lideriz. Şimdi fenerbahçe taraftarı kırılgan bir yapıda olduğu için en ufak aksama da takımlarına ve yöneticilerine çok ağır baskı yaratıyorlar. hocaları da büyük isim olsa da tamamıyla balon olduğunu bariz görülüyor. Biz sağlam kaldığımız sürece zaten fenerbahçe kendini kendini dağıtacaktır ve onları toparlayacak bir hocaları da yok. Beşiktaş zaten 2-3 oyuncunun extrası ile ilerleyen vasat bir takım olduğunu düşünüyorum. uzun vadede patlamama ihtimalli yok. Olay tamamıyla bizim sağlam kalıp, gereksiz aksiyonlar almamamız. Bu maç takıma baskı yaratmadan doğru şekilde destek vermeliyiz.

Abi Yunus 10 oynaaar. Çok net.

Barış Yunus Sallai olmalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunlar okan'ı gönderse yerine daha kötü türk antrenör getirir. imparatora giderler belki de o döngüden de hafif gına geldi artık. yabancı getirseler tudor dönemi gibi zaten kesin maaş filan ödemeyip takım içinden yedirirler. yeni hoca yeni yönetimle gelmeli takıma.

kaan belki stopere çekilip jelert sağda değerlendirilebilir. icardi'yi filan geçtim, rfs'nin tüm takım maaşı kadar bebeyi ayakçı yaptılar bir olup.
Barışla jelert oynayamaz sürekli çocuğa bağırıyorlar. Altı üstü aranda 2.5 yaş var diye bir çocuğa bağıramazsın. Herif hareket edemiyor bu baskılardan.

Bu adam da akıllanmaz bu arada. Maç seçiyor. Hala aynı yerdeyiz. Takım da oyuncular da 2 senedir maç seçiyor bildiğin.
Sen hoca olarak gevşeklik yaparsan oyuncular da gevşek davranır.

Nelson'u sol stopere koyamam kusura bakma. Metehan'a da tam güvenemiyom bu kritik süreçte.
kaan'ı al o zaman. o da giden herifin arkasından bakarsa metehan'ı oynatırsın. o da giderse apo'ya yeniden şans verirsin, o ara akıllanır heralde zaten bi zahmet. 2 topu ileri gönderiyom diye bu kadar laubalilik yapacak adam bana niye zam yapmıyonuz diye her sene başı trip atamaz. gına geldi uyuklamalı hallerinden.

kaan'ı al o zaman. o da giden herifin arkasından bakarsa metehan'ı oynatırsın. o da giderse apo'ya yeniden şans verirsin, o ara akıllanır heralde zaten bi zahmet. 2 topu ileri gönderiyom diye bu kadar laubalilik yapacak adam bana niye zam yapmıyonuz diye her sene başı trip atamaz. gına geldi uyuklamalı hallerinden.
Kaan da yırtıcı biri değil ki. Bir de en kötü oynadığı yer stoper ilginç şekilde

Gecen hafta milli arasi gelmesin diyordum, simdi de bu mac oynanmasin direk milli ara gelsin diyorum

Beni bu duruma dusuren okana yaziklar olsun

Muslera
Kaan Davinson Nelsson İsmail
... Sara Torreira Berkan
Salai Osimhen(Icardi) Yunus

Muslera
Metehan Sanchez Apo Jakobs
Sara Torreira Demirbay
Sallai Icardi Yunus

Hızlı oyun,savunmadan hızlı çıkış akıllı öne paslasma bunları yapabiliyor musun yooookkk

Onun dışında şu solda oynasın bu sağda yok 4_4_2 yok 3_5_2 hepsi palavra

Bu maçtan sonra milli araya da giriyoruz. Ohh babalar, hemen tatile gidip yer, içer, yatarlar. Sanki madende çalışıyorlar, şımarıklar.

Geri
Üst Alt