⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Bu 11 olsun şu dizilişi olsun hepsi yalan dolan

Oyun zihniyetini degistireceksin gerisi boş elde ki oyuncular ile de bazı şeyler zor

Fatih Terim'i kötü dönemlerinden beri 10 teknik direktör 500 oyuncu değisti qmq sağ olsun öyle kronik bozuk bir sistem aşıladı ki bize

Top bizde görünsün iyi oynuyor izlenimi ver sağa pas sola pas geri dön kağnı gibi oyna resmen ruhunuza işledi

Nerden çıktı bu maç ya, zorlu rfs deplasmanından sonra bu maçı oynamakta iyi olmadı be.
İcardi arjantine falan giderdi, neyse fazla kasmadan spor yapsınlar 3 günde bir maç zor olur

2li düzende temposuzlugu nedeniyle dökülüyor ama 3lü düzende oynar bence dayi

Cetin mac olsa Kaan veya Berkan‘i yazardim oraya ama ic sahada Anadolu takimina karsi kreatif herif lazim

Mertens cok formsuz, bir müddet dinlenmeli bence
Dayı kumda oynasın. Berkan kendisinden öndedir her türlü.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

izleyeceğim tabii ki ama en ufak bir gaz olacağımı sanmıyorum.

es kaza gol falan yersek kapatma moduna bile girebilirim.

paşa + rfs üst üste fazla ağır geldi

Bu takıma rotasyon, dinlendirme filan yapmamak lazım. Zaten 1 maçtan sonra 2 gün tatil yapıyorlar antrenmana filan çıkmadan Fransa,Almanya filan geziyor oyuncularımız. Önce sahaya çıkıp çatır çatır top oynasınlar yorulduklarını görelim ondan sonra rotasyonu, dinlenmeyi filan hak ederler

Mesela İcardi yorulmuş mudur şu maçta veya Mertens? İddia ediyorum ekran başında daha çok efor gösteren taraftarlar vardır şu maçta

---davinson---nelson--abdül

-sallai---toreira--sara---jacobs

---------yunus-----------

------icardi----osimhen

---davinson---nelson--abdül

-sallai---toreira--sara---jacobs

---------yunus-----------

------icardi----osimhen
Stoper hattında Nelsson bütün dengeyi bozar geri kaçmalarıyla. Ayrıca 3 lüde stoperlerin biri bek kökenli olur genelde.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt