⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Alanya nın ağzının suyu akıyordur şimdi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsteğim galibiyet falan değil mücadele, gerekirse sakatlanın sarı kart görün koyacaksınız. 5-0 bile olsa idare edeyim olmaz.
Rakip santrfor top tutmamali benim santraforum sürekli hareket halinde olmalı.
Sağ benim yorumlamali ben bu bahaneleri duymak istemiyorum artık ya

şu günden sonra mertens hamle oyuncusu olmalı fiziksel olarak 1 kişi eksik oynatıyor. modric gibi sonradan girsin. sağ bektede ocağa kadar barışı oynatmak en mantıklısı devre arası oyuncu alınır. jelert olmayacak gibi

İddaa Alt Üst Nedir? Karşılıklı Gol(KG) Nedir? | İddaa​

Futbolda aynı anda 90 dakikalık süre (ek olarak hakem tarafından kayıp zaman için verilen 90+1, 90+3 vb. uzatma dakikaları) içerisinde toplam gol sayısının belirtilen sayıdan daha az veya daha fazla sayı atılacağının hem de karşılıklı gol olup olmayacağının tahmin edildiği oyun türüdür.

Örneğin Real Madrid-Barcelona maçı için 2,5 Üst ve Karşılıklı Gol Var tahmininin başarılı olması için karşılaşmadaki toplam gol sayısının minimum 3 olması ve bununla birlikte her iki takımın da gol atması, gerekmektedir.

Mertens ve Kaan’ın ilk 11’de olduğunu görürsem izlemem maçı.

Anca burada bir şey yapabilir Okan Buruk, onda da 3-0 dan maç veriyor gerçi.

Koy bakiyim Okan icardi ile mertensi 11 e. Top mu oynamiyorlar bosverrrr GS puan kaybetmiş çok mu onemli sanki di mi

Koy bakiyim Okan icardi ile mertensi 11 e. Top mu oynamiyorlar bosverrrr GS puan kaybetmiş çok mu onemli sanki di mi
Dün ben analizimi yapmıştım. İcardi ile başlarsan işimiz var, batsla başla güle oynaya kazanalım diye. 0 antrenmanlı icardi oynuyor, sezon başı her hazırlık maçında oynayan bats hep yedek. Bu adam küser, forma adaletini sağlamazsan tokatı yersin

Muslera
Jelert Sanchez Metehan Jacops
Torreira Kaan
Sallai Sara Yunus
Batshuayi

düşüş devam eder gibi bu maçta. mental olarak çok kırılma yaşadı takım. 5-0lik kupa maçı, y. boys'a elenmek, k.pasa ve son maç öndeyken berabere kalmak. kısa zamanda bu kadar vukuat iyi olmadı.

Günay
Mete Sanchez Abdul Jacob
Kaan Torreira
Sallai Sara Yunus
Icardi
Veya Jelert sağ, Mete stoper

Son iki maç biz taraftarları çok yordu ve heves kalmadı. Umarım kazanır ve milli araya daha da bunalmadan lider olarak gireriz.

Geri
Üst Alt