⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

3 puan gelmez. Maç sonu Okan gidecek.

Alanya'nın bize patlaması olası, MS 2 oynamak mantıksız olmaz.

Önde baskı sezonu kapanmıştır. 30 dk önde basacaz diye 60 dk çöpe atıyoruz. O zaman başka bişey yapacaksın Okan. Sende büyük bir güç zehirlenmesi görüyorum. Oyunculara Galatasaray formasının değerini anlatacağız derken sen önce kendin bunu idrak et.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 puan gelmez. Maç sonu Okan gidecek.

Alanya'nın bize patlaması olası, MS 2 oynamak mantıksız olmaz.
Yenilince gitmez bence ama suyu iyice ısınmış olur, oyuncuların hocaya güveni azalmış durymda özellikle yedeklerin, hiçbiri kendini zorlamıyor, çünkü hocanın adaletini kaybettiğini düşünüyorlar, yedeklerden performans alamazsan başarılı olamazsın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim
Sallai - Torreira - G. Sara - Yunus - Jakops
Osimhen/Bats - İcardi

Bu kadroyu çıkarmayan hocayı istifaya davet edeceğim

köprüden önce son çıkış. bu maçla beraber avrupa ve ligde çok ciddi galibiyet serisi ve iyi oyun beklemek hakkımız. bu maçta da olası bir kayıp ipleri koparır. hocanın son şansı

Dün ben analizimi yapmıştım. İcardi ile başlarsan işimiz var, batsla başla güle oynaya kazanalım diye. 0 antrenmanlı icardi oynuyor, sezon başı her hazırlık maçında oynayan bats hep yedek. Bu adam küser, forma adaletini sağlamazsan tokatı yersin
3-0 olmuş maçta bats oynadı da ne oldu. İlk 11 başlayınca içinden benzema mı çıkacak.
Kendimizi kandırıyoruz.
4 milyon maaş alan adamın da küsmesi için bir sebep yok yani. Altı üstü serdarın peşine 3. yedekti kendisi.

Geçen hafta da oynadı bu hafta da 40 dakikaya yakın oynadı.
Ayrıca son 3 maçta 5 gol atıp 5 gol yedik burada sorun icardi mertens falan oldupunu sanmıyorum. Defans hattında boşvermişlik var. Kaan izliyor, nelsson giriyor izliyor, abdülkerim zaten az biti kanlanınca rakip sahada çalım atmaya çalışıyor.

Koca takım gol atıp skor yatatabilen icardi mertensi taşıyamayacaksa işimiz var. Abdülkerim top dağıtmak istiyorsa orta dahaya koyalım kendisini o da rahatlasın biz de. Bildiğin 2018 selçuk inanın stoper versiyonu gibi davranıyor bir maç var 5 maç garip hareketler izlemeler.
Sorun net olarak forvet harici takımın yerleşiminde.
Bak barış topu alıyor gidiyor ileriye kaan kayıyor arkası açık. Barış pas veriyor içeri koşuyor kaan nerede rakip yarı sahanı ortasında.
Defansif ikili orta sahaya gelmiş. Sara yada torreiradan birisi ileride. Takımın atak yemesi için rakip hızlı bir şekilde top kapıp atağa çıkması yetiyor.

Şurada tek sorun oyun kurgusu. Her maç kornerden kontra yiyoruz yav.

Bazı arkadaşların ara ara söylediği gibi aslında ligi alabileceğim belkide en kolay sene bu sene idi ,mou ve oyunu patlamaya hazır bomba ama bizim başımızdaki hocaya güven diplere indiği için şampiyon oluruz diyemiyoruz

Mümkünse İcardi, Mertens ve Barış oynamasın

Hocamıza ve futbolculara olan güvenimiz sıfır, o yüzden maçı sıfır beklentiyle izlemek lazım. 100m euroluk oyuncumuz sakat olduğu için bu maç sıkıntılı geçecek arkadaşlar çünkü hocamızın çözüm üretecek bir becerisi yok, aynı ezber oyunu tekrar sahada göreceğiz. Dökülen tüm topçular sanki hiçbir şey olmamış gibi tekrar oynamaya devam edecekler.

Bunların kadro sağlam he
Screenshot_20241004_123659.jpg

Muslera
Sanchez - Nelsson - Jakops
Jelert - Sara - Torreira - Efe Akman - Yunus
Sallai - Osimhen

Görmek istediğim kadro budur

Uzun süre Kaan Abdülkerim Barış Berkan Mertens vs görmek istemiyorum

Geri
Üst Alt