⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

İcardiye bile tamamım ama o mertensi gördüğüm an maçı kapatacağım yarın, hiç yaptığım bir iş de değil.
Mertens yarım saat idare ediyor en azından. Öbürü 0 katkı ile 90 dk geziyor. Paok maçındaki gibi son 20 dk falan oynatmak lazım. Başka türlü iş yapması mümkün değil.

Milli ara boyunca hayatın zehir olmaması için bir şekilde kazanmamız gereken maç, lamı cimi yok. FB ile maç fazlası ile dahi olsa puan farkını 6'ya çıkarmalıyız nitekim biz BAY geçince onlar Trabzon'a gidiyorlar.

Alanyaspor hücum tehdidi açısından zayıf bir takım, organizasyonları pek yok ama savunma ve mücadele anlamında belli seviyedeler.

Sallai yoksa eğer Barış Alper'in de pek çıkıp oynayacak durumu olmadığı için ne yapılabilir bilmiyorum. Yusuf Demir ile Ziyech pek güven vermiyorlar. Sallai'ye en çok ihtiyaç duyduğumuz maçtı bu belki de ciddi manada üzücü bir durum olmaması.

Mertens icardi aynı anda sahada olursa mağlubiyet bekliyorum, muslera apo Nelson sanchez jakops yunus torrrera sara jelert sallai icardi

Mertens yarım saat idare ediyor en azından. Öbürü 0 katkı ile 90 dk geziyor. Paok maçındaki gibi son 20 dk falan oynatmak lazım. Başka türlü iş yapması mümkün değil.

Mertens ortasahada direk eksik bırakıyor.Ondan dolayı da merkez deliniyor,icardinin yarattığı problemden fazla bence

Yaw Yunus'a da sallıyordun birkaç hafta önce. Yine dediğime gelecen. Neyse

Sallamadım kral, pozisyon gösterdim sadece.Yunus da hakkını vermeye başladı.Ha icardi mertensten daha bitik, o konuda yüzde 100 haklısın ama bir ortasaha daha atsak belki bu kadar geçiş yemeyiz diye hesap ediyorum

Osimhen ve icardi gibi bitiricilerin varsa eğer senin savunmaya yoğunlaşman lazım bu ligde. Geriye kalan 9 kişi 1 golden fazla yememeyi başarırsa ligdeki her maçı alırız osimhen ve icardi ikilisi ile. Okanın takıntılarından vazgeçip savunmayı sağlamlaştırma üzerine yoğunlaşması lazım

Osimhen ve icardi gibi bitiricilerin varsa eğer senin savunmaya yoğunlaşman lazım bu ligde. Geriye kalan 9 kişi 1 golden fazla yememeyi başarırsa ligdeki her maçı alırız osimhen ve icardi ikilisi ile. Okanın takıntılarından vazgeçip savunmayı sağlamlaştırma üzerine yoğunlaşması lazım
Çift forvetle nası savunmayı sağlamlaştırcan Adnan

Çift forvetle nası savunmayı sağlamlaştırcan Adnan
3-5-2 ile . Mertens zaten forvet gibi oynuyor bizde, mertensi kadrodan çıkarıp yerine icardi osimhen forvette oynayınca farkeden fazla birşey olmaz. Okanın dediği gibi gs 4-2-3-1 değil 4-1-3-2 oynuyordu zaten.

3-5-2 ile . Mertens zaten forvet gibi oynuyor bizde, mertensi kadrodan çıkarıp yerine icardi osimhen forvette oynayınca farkeden fazla birşey olmaz. Okanın dediği gibi gs 4-2-3-1 değil 4-1-3-2 oynuyordu zaten.
Icardili tüm formüllere benden pas. Sağ açık Sallai forvet arkası Barış falan yaparım yine de onunla oynamam.

2 sezon önce unutamadığım bir maç vardı, Galatasaray Trabzon maçı ve kritik bir maçtı hava da çok kötüydü depremden bir gün önce ki maçtı.
Maça da 1-0 yenik başlamıştık bir şekilde skoru 2-1 e getirdik ve hoca hemen orta sahaya kaan'ı aldık mükemmel bir hamle olmuştu orta sahada çok iyi işler yapmıştı ve ondan sonra kaan'i hiç orta sahada görmedim.
Ya hoca antrenmanda deniyor olmuyor mu acaba diyorum, montellla orta saha da oynatıyor yine iyi oynuyor.
Neyin inadı bu artık neyin

Icardili tüm formüllere benden pas. Sağ açık Sallai forvet arkası Barış falan yaparım yine de onunla oynamam.
Sen icardiye tilt oluyosun diye öyle diyorsun ama. İcardi osimhenli doğru diziliş ve oyun anlayışını bulursak gol potansiyeli çok yüksek bir takım oluruz. İkisi farklı tipte topçular, tamamlayıcı olurlarlar birbirlerine. Yumuşak 2 tane 8 numara ile çıktığı 4-4-2 li sistemde sanchez,torreira olmadan bir yarıda 3 tane bireysel yetenek golü attı bu ikili. Osimhen çıkıp mertens girince patates oldu takım . İcardi şuan yavaş ona katılıyorum ama o durum düzelmeyecek birşey değil

Geri
Üst Alt