⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

E1BsDe5XMAEJaF3.jpg

Kopenhag, Prag, fb, bjk, Young Boys, Paşa ve son olarak Riga maçları hepimizde hayal kırıklığı yarattı.

Ben de bu maçlardan sonra sinirlendim, kızdım, istifa dedim, o gitsin bu gitsin dedim. Belki bu akşam da kızacağız.

Ama takıma küsülür mü? Tabiki hayır. Şahıslar gelip geçicidir. Aslolan GALATASARAY. Bizim tutkumuz şahıslara değil, armaya, renkleredir.

Her şeye rağmen SALDIR GALATASARAY

Kopenhag, Prag, fb, bjk, Young Boys, Paşa ve son olarak Riga maçları hepimizde hayal kırıklığı yarattı.

Ben de bu maçlardan sonra sinirlendim, kızdım, istifa dedim, o gitsin bu gitsin dedim. Belki bu akşam da kızacağız.

Ama takıma küsülür mü? Tabiki hayır. Şahıslar gelip geçicidir. Aslolan GALATASARAY. Bizim tutkumuz şahıslara değil, armaya, renkleredir.

Her şeye rağmen SALDIR GALATASARAY
Bizim küskümlüğümüz kızgınlığımız takıma değil takımı olması gereken yerlere ulaştırmak yerine tek fikirlilikle, kişisel çıkarlarla takımın, transferin iyi yönetilememesine, fecaat sonuçlaradır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toparlanma silkelenme kendimize gelme maçı olsun. Hem oyun hem skor ile dönüş yapalım özümüze️ yoksa tartışılmaya başlanan bir hocanın Galatasaraydaki sonu uzun sürmüyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Korkuyorum
Screenshot_20241006_120305.jpg
Allah'tan güney koreli fwleri sakat

Takim ciddiye alırsa fark atarız, "off bu maç da nerden çıktı zaten lideriz aman sakatlık çıkmasın maçın başında 2 gol atarız sonra dinleniriz" modunda olursa puan kaybı olur.

Bu takım kötü takım değil istedigi zaman iyi top oynuyor fb, paok ve rize maçlarında bunu gördük bu takım nankör bir takım tembel bir takim

En az 2 tane atarız da kaç tane yeriz bilmiyorum. 4 yeriz diyene " o kadar da değil" diyemem

Moraller bozuk. Umarım takımınki tam tersi olur.

sarıııııııııııııııııııııııııııııııı

Geri
Üst Alt