⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Sallai ve Berkan 11e Barış Alperve Torriera karı kız peşinde koşmayı bırakana kadar yedek

okan düşünüyorsa kazanırız. yok eger benim kredim vardir diyorsa bu maca da 3 puan yazamiyorum. belki de hayirlisi olur

Dilenen galerici ilk defa görüyorum

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

O macta osimhen vardi. Dünya kadar fark ediyor. Onun cabasi diger oyuncularida atesliyor. Eminim young boys macinda olsa turu gecerdik. O olmayinca hersey eski lay lay loma geri dönüyor. Hani kopenhag sparta prag sonra mener maci daha sonra jk, young boys macinin hepsini galip gecerdik osimhen olsaydi. Okadar fark ediyor. Takim baska hale dönüsüyor.
Osimhen tabiki fark ettiriyor da konu o değil rfs maçı için.

Gs takımı sadece oyuncu kalitesiyle bile, hocasız başkansız bile çıkıp o köyden 5 farkla dönmesi lazımdı.

Sanchez, Apo, Jakobs, Sara, B. Alper, Kaan, İcardi, Mertens hepsi oynadı hepsi.

Çok net sabotaj var o maçta. Eminim ama ispatlayamam.

Son düzenleme:
Aynı 11 ile yani Mertens Icardili 4-2-3-1 ile çıkarsa maçı izlemeyeceğim. Güzel geçen hafta sonumu bir dediğim dedik inat herif yüzünden mahvedemem.

Ekran karşısında olacağız

Osimhen tabiki fark ettiriyor da konu o değil rafa maçı için.

Gs takımı sadece oyuncu kalitesiyle bile, hocasız başkansız bile çıkıp o köyden 5 farkla dönmesi lazımdı.

Sanchez, Apo, Jakobs, Sara, B. Alper, Kaan, İcardi, Mertens hepsi oynadı hepsi.

Çok net sabotaj var o maçta. Eminim ama ispatlayamam.
Gecen sezon cl ön eleme maci ilk tur vilnius yine öyle bi takima karsi zar zor gectik.

Ekran başında olacağız
59c6c928ae7849113492da5d.jpg

Geri
Üst Alt