⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Maçın son 30 dakikasında keyifli bir aktiviteyi maça tercih ettim.

Bence kırmızı direk yüzüne vurmuş dirseği .Hayır bir insan 20. Dakika niye böyle birşey yapar
Arkası dönük olduğu için kontrolsüz bir hareket olarak yorumlayıp sarı verirdim ben açıkçası kırmızı versede gri pozisyon denilebilir ama hakem görmedi bence var da kırmızı kart olarak yorumlamadığı için karışmamıştır

Saçmalamaya devam edelim, yok kendini taktı yok penaltı değil vs. Senin rakiplerde Osayi, İmmobile paso 4-5 tane alıyor böyle penaltıyı.

Kasımpaşa ve RFS kadar kötü değildik ama iyi de değildik. Bir şekilde attık kendimizi milli araya. Pek iyimser değilim ama umarım sağlam döneriz.

Ne oynuyor bu takım aga biri anlatsın. Son 2 yılın şampiyon takımının oynadığı futbol böyle mi olur?

Bizim çok ciddi bir biçimde hoca arayışına girmemiz gerekiyor. Okan kendi devrini kendi kendine kapatacak anlaşıldı.

Batshuayi ve Kerem, daha doğrusu Okan hoca maçı az daha vereceklerdi.

Yenince bu isleri atliyoruz ama hakem az kalsin aliyordu maci elimizden.

ARTIK BIRILERININ CIKIP KONUSMASI LAZIM!!!

Değişen bir bok yok yine pozisyonu yok varsa yoksa apodan uzun top saçma saçan oyun anlayışı

Bu oyuna da 3lü çektirmezsiniz demi
En sinir olduğum olay da şu yani gelip üçü Çektirme Okan’ın hele bu rezillik üzerine gelip kutlama yapması falan

Neyse futbolcuların morale ihtiyacı var mücadele edenler onlar o yüzden bir şey demeyeceğim

Geri
Üst Alt