- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
böyle taraftarın allah belasını versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sistem, diziliş, oyuncu hiçbirşey değiştirmeye cesareti yok. 3 senedir aynı şeyNe oynuyor bu takım aga biri anlatsın. Son 2 yılın şampiyon takımının oynadığı futbol böyle mi olur?
Bizim çok ciddi bir biçimde hoca arayışına girmemiz gerekiyor. Okan kendi devrini kendi kendine kapatacak anlaşıldı.
kaybetseydik de okan hocayı gönderseydik diyenlerinİyi oyunu boşverin bu travma sonrası galibiyet lazımdı oldu.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okanın çıkıp şuanda gani gani özür dilemesi lazım bu cefayı çeken insanlardan. O stada gitmek ordan çıkmak cidden normal insan işi değil. Herkesin bildiği milyonları cukkalamak.En sinir olduğum olay da şu yani gelip üçü Çektirme Okan’ın hele bu rezillik üzerine gelip kutlama yapması falan
Neyse futbolcuların morale ihtiyacı var mücadele edenler onlar o yüzden bir şey demeyeceğim
Okan şampiyon olsak da gitmelidir.kaybetseydik de okan hocayı gönderseydik diyenlerin
planları bozuldu
işte ben buna galibiyet gibi galibiyet derim arkadaş
Evet ben de net faul diyemiyorum.Hayır ya serdar dursunun kaçırdığı pozisyon
Ya hadi ilk sezonu anlarimda 3. Sezon hala rakibe 90 dakika ustunlugunu saglayacak bi oyun olmaz mi. Son dakika Serdarin sut girse ayni sey yasanacak toparla toparlayabilirsen ozguven yerlerde olacakti2 yıldır çoğu maçta zaten git gelli maçlar oluyordu,ilk sezon hele aynı bu şekil çoğu maçta son 20-30 dk defans yapmıştık
Çocukları olan gitmedi galiba3’lüye futbolcular bile gitmiyor artık