⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

takım savunmasında ciddi sıkıntı var baş sebebi torreria'nın artık tek başına orayı kotaramaması sara yardım etmeye çalışıyor ama sonuçta teknik adam mertens'in zaten yaşı belli 10 numara yunus'u monte edip gerekli dinamizmi sağlamanın zamanı geldi

Sallai ve yedek forvetten başka oyuna sonuca etki için girebilecek oyuncu yok. Nasıl olacak bu durum peki

Okan hoca dua etsin piyangodan Osimhen çıktı. Şimdiye çoktan paketti. Ideal onbir dışında bi sallai var koca takımda

İlk yarı iyiydik ikinci yarı son iki maçın da etkisiyle takım skoru korumaya yönelik oynadı böyle bir süreçte bjk de puan kaybı yapmışken önemli olan 3 puandır milli ara sonrası daha iyi oluruz inşallah

İçerde 1-2 rakip dışında her maçın kolay kopması lazım son topta rakibin insafına kalındığı yerde oyuna iyi demek mümkün değil.

Bu maç önceki iki maçta yaptığımız hataları yapmadık diyeni terlikle kovalarım. Serdar Dursun denen kazma boş kaleye atsa 1-1 bitecekti yine.

Mertens ve İcardi daha erken çıkabilirdi bunun haricinde çok eksi yazacağım bişey yok takıma, rakip oyunda yoktu, Muslera kurtarış yapmadan tamamladığı maçı rakip kaleci 8 kurtarış yapmış ki bana kalırsa Sara ile birlikte maçın oyuncusu diyebilirim Alanya 'nın kalecisi için

Bir dip not da hakemin yönetimine düşmek isterim, hem dakika 90 'da vermediği penaltıyla hem 90+ 'da vermediği faul ile maçın içine etti

Kadro Avrupa+lig i kaldırmıyor işin özeti bu aslinda. Torreria Sara alternatifi yok. Sağ bek komple yok. Kanatlarda barış öldü bu süreçte, Sallai toparlamazsa orası da çok sıkıntılı.
Sanchez olmayınca defans komple dağılıyor. Zor bir süreç, araya kadar lider atmalıyız kendimizi.
Ha bu yönetim bu sorunları halledebilir mi oda muamma

Geri
Üst Alt