⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

10 kişiyle güzel galibiyet,icardi -1 mertens harici herkes 2 katı performans sergilemeye çalıştı,yine de milli maç arasına mutlu giriyoruz, 15-20 gün mutluyuz.
İlerisini düşünmek istemiyorum bu takım eskidi gitmiyor, maalesef bu sene başarısızlık senesi bizim için. Yarıda 1-2 transfer yapılıp başarı gelebilir de başkanından sportif direktörüne futbolun f sinden anlamayan yönetici ordusu başta olduğundan boşuna paramız bitik topçulara yine harcanır. Bu sene sonu inşallah Okan hoca harici Dursun ve yardakçıları bu klüpten def olacaklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şurada çok net hamle yaparken ayağına vuruyor topa dahi dokunamıyor net faul...
medhzzo.jpg

Koşmayan adam sayısı max. 1 olmalı fazlasını kaldırmıyor takım.
Bana gene kızacaklar ama bizim forvetimiz pamuk şeker gibi değil aslan gibi olmalı yırtmalı parçalamalı geçtiğimiz maçlarda alınan skorların en büyük nedeni osimhendi herif öyle bir baskı kuruyordu ki rakipler çıkmaya korkuyordu böyle adamlar çok pahalı ama bu tarza yakın genç birini bulmamız lazım gol atmasa bile rakibi tedirgin etmeli

Alanya hocası olsam rigasın puan aldığı 2 gol attığı takıma son dakikaya kadar pozisyona giremedim diye kafamı taşlara vururdum.

Mertens ve icardi oynamazsa takım tas gıbı oynar

bide kaan

Bugün Muslera kurtarış yapmadan maçı tamamladık, işin açıkçası rakibi oyuna ortak etmemek benim için daha önemli 3 gollü 5 gollü galibiyetlerden

Son 2 senedir gol yemediğimiz için, rakibi oyuna ortak etmeden kazandığımız için şampiyon olduk. O galibiyet rekorları da hep çok az gol yediğimiz dönemlerde oldu

Bein de bjk de puan kaybedince guntekin baya sinirlenmiş

Adam bizim maçta pozisyonları yorumlarken yarım saattir alanya savunmasının hatalarını anlatıyor.. Anadolu takımları şöyle yapmaliymis böyle oynamaliymis.

Zaten gs kazanınca Türk futbolu nasıl kurtulur temalı yayınlar izliyoruz

Serdar dursunun net kaçırdığı net pozisyonu izledim. jacobs'un topu kaptırmasının sebebi bileğine aldığı temas yüzünden. yakın çekimden net görülüyor.

İtalian style 1-0 ları severiz.

Kasımpaşa maçında orta sahadaki boşluklar, rakibin bize net üstünlüğü vardı. Puan kaybı geliyorum diyordu ancak bu maç benim aklımdan beraberlikle biticek puan kaybedicez korkusu hiç geçmedi, yapılması gerektiği gibi takım savunması yaptık.
Tek eleştireceğim 88-95 arası ön bölgede 5 kişiyle anlamsız press yapmamız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devre arasında bir orta saha transferi şart; sadece Torreira ve Sara’yla sezonun sonunu getiremeyiz. Fernando tarzi bir 6 numara bulunmali.

Mertensin pozisyonu konusuyorlar 10 Saat asporda. Peki paok macinda mertense yapilana penalti verildimi? Bukadar konusmadilar. Hakem görse sari verebilir varda sari yeterlidir demistir. Hakem görmedigi icinde isin icine girmiyor. Bukadar basit. Illa kirmiziya ceviriyorlar isi.

Geri
Üst Alt