⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Barış pozisyonu ofsayta benziyor. He hakem vermedi sonuçta o başka dava.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Standart oldu bunlar. İki net penaltımızı yediler. Son dakka devam devam denen posyonda net bir faul vardı gol olsa döner miydi sanmam. Mertens kırmızı denen pozisyon da tıraş sarı ile de geçilebilecek bir posyon ama hayret nası kaçırdılar dedirtti

Sallai’nin pozisyonu kesinlikle penalti

Rakip oyuncu topa dogru hamle yapiyor zamanlama hatasi yaptigi icin de sallai’ye temas ediyor

Sallai kendi takiyor ayagini gibi sacmaliklari ciddiye almayin

Rakip oyuncu herhangi bir hamle yapmasa sallai ayagini kendi taksa anlarim ama rakip net sekilde gec kaliyor kontrolsuz hamle yapiyor

Maç sonu yine hakem hakkında konuşan olmamış yönetimden.
İlahi puan mı kaybetmek zorundamıyız açıklama yapmak için.
Operasyon çocuğu puan kaybetmemiz için elinden geleni yaptı.
Yeni gördüğüm için ne yapacağını bilmiyordum ama sonra yalı çocuğun bunu övdüğünü gördüm. O son pozisyonda VAR çağırsaydı bile ben gördüm diyip Alanya’nın golünü verirdi bu şerefsiz zaten.
Ödül olarak şikecilerin maçına verilir şimdi ve orada tabiki olmayan penaltıları çalar.

Bu pozisyon penaltı yav değilse bile penaltı bunun 3 te 1 İ olmayan pozisyonlarla düdük çaldılar f5 e Beşiktaş’a ayrıca bizim takımın bu kadar üstüne gitme nedenimiz bu hakemler sürekli rakipleri ayakta tutuyorlar normal şartlarda adaletli olsalar puan farkı açılacak taraftarda takımın üstüne gitmeyecek adil olsalar ne fener o puanı alırdı nede Beşiktaş

Maç sonu yine hakem hakkında konuşan olmamış yönetimden.
İlahi puan mı kaybetmek zorundamıyız açıklama yapmak için.
Operasyon çocuğu puan kaybetmemiz için elinden geleni yaptı.
Yeni gördüğüm için ne yapacağını bilmiyordum ama sonra yalı çocuğun bunu övdüğünü gördüm. O son pozisyonda VAR çağırsaydı bile ben gördüm diyip Alanya’nın golünü verirdi bu şerefsiz zaten.
Ödül olarak şikecilerin maçına verilir şimdi ve orada tabiki olmayan penaltıları çalar.
İyide buradaki taraftarlar da penaltı değil diyor hocam kendi ayağını taktı diyor

Geçen sezonki tek farkla ıkınarak galibiyet alan Kabızsaray'ı izledik tekrardan. Sara, Jakobs, Yunus falan girdi takıma ama yine değişen pek bir şey yok. Osimhen olmasa aynı tas aynı hamam.

O degil.ne guzel koyduk be ilac.gibi geldi

En sevdigim skor 1 0

adam mertense buz gibi kırmızıyı vermedi maçın başında bari şu mactan sonra hakem hakem diye yaygara koparmayin iyice antu gibi bir ortam oluştu .. Sallainin pozisyonunun alakası yok penaltiyla tam bir komedi.. barışın pozisyonu %100 penalti tabi ofsayt değilse..
Son pozisyonda da Jakobsun bariz ayağına basılmış gol olsa iptal olurmuş müdahale çok açık ve net ..

İyide buradaki taraftarlar da penaltı değil diyor hocam kendi ayağını taktı diyor

Avrupa maçı olsa ve yabancı hakem o penaltıyı vermeseydi “kendini penaltı almak için atmıştır” diyebilirdik ama kuş takımlarından biri olsaydı o penaltı çalınırdı. Orta hakem vermeseydi bile VAR verdirirdi.
Dün tinercilere verilen penaltı ortada.

takımın son dakikalarda göstermiş olduğu reaksiyon iyiydi bunu deplasman maçlarında da görebilirsek şampiyonluk için umutlanabilirim

Geri
Üst Alt