⚽ SL 24/25 H:9 | Antalyaspor 0-3 Galatasaray | MS | 19 Ekim

Mertens’in pasları baya sıkıntılı. Yunus yine çok iyi. Icardi gol dışında oyunda yok. Son pozisyonda pas almamak için her şeyi yaptı resmen. Jakobs çıkana kadar çok iyiyidi umarım ciddi bir şeyi yoktur.
İcardi & Mertens ikilisiyle oynamak inanılmaz bir yük. Okan Hoca bu inadından ne zaman vazgeçecek onu merak ediyorum

Gol yemeyiz diyemiyorum. Atamadıkça sıkıntı başlar.

Hakem net taraflı bizde hep devam net pen6 yedi, rakiple muhabbet ediyor, bizimkilere ters yapıyor, ligin en kötü kalecisi bize gelince yine pantere bağladı, Mertens sürekli zoru deniyor kolayı oynasa daha farklı olurdu, ilkyarı biraz dikkatli olsak 3 olurdu, hakem bizden net birini atabilir fırsat kovalıyor, çabucak farkı açıp kartlı oyuncuları kenara almalıyız, Osimhen şu maç 11 oynasa min. 2 tane atarmış rakip savunma rezalet.
Maçın özeti, tebrikler. Atıp rahat bir nefes almak lazım

yunus varken mertensin oynamasına gerek yok

mertensin yapacagı işide yunus yapıyor sahada

icardi bu form ile oynayamaz kendini sürekli yaya atıyor ortalarda
Yunus sırtına rakibi alıyor dönüyor, adam eksiltiyor filan İcardi ve Mertens haydi mücadele tarafını filan geçtim de pas da atamaz oldular İcardi ve Mertens ikilisi toplam %55 pas isabetiyle oynamış ilk yarıda

%77 Pas isabet oranı çok kötü, tabi zemin epey kötü ancak oran üzücü.

dogru ve zamanında degısıklıkler lazım bu macta özellikle zemınde böyle boktanken

Bizi stoperler yine deli dana gibi yerlerini sürekli terkediyor. Bu sezon golleri hep o yüzden yedik. Skora ihtiyaç yoksa yerinizi terketmeyin yav

Daha kis yok ama zemin ne boyle?

1729357801974.png

Geri
Üst Alt