⚽ SL 24/25 H:9 | Antalyaspor 0-3 Galatasaray | MS | 19 Ekim

kim oynayacaktı yaw? benan mı? :d
Benan köfte dagitsin. Çok ayar oldum ona. Öyle birşey yapacağı belliydi

Kaan orta saha oynasın. Metehan sağ bek olsun bari. Adam yapamıyor orda. Torreira Kaan sara 3 lusuyle orta sahayı alırız en azindan

Deplasmanda oynadığımız son 12 maçı kazanmisiz ligde

Trabzon 5-1
Samsun 2-0
A.gucu 3-0
Beşiktaş 1-0
Alanya 4-0
A.demir 3-0
Kasimpasa 4-3
Karagümrük 3-2
Konya 3-1
Konya 2-1
A.demir 5-1
Fenerbahçe 3-1

Ligde deplasmanda üst üste kazanma rekoru 12 maçla fb ye aitmiş.. Biz bunu fb maçıyla egale etmişiz,antalya maçını kazanırsak kıracağız..

iyi bari milli arada alex'i postalamamış bunlar. gene hocalarının hayali real madrid gibi takılmazlarsa yeneriz heralde bu geriden topla çıkamayan pas takımını

Osimhen'in yokluğu sıkıntı Mertens-Yunus-Sara'dan biri çözmeli maçı

milli arada o çimleri biraz düzeltsinler bari
Antalyaspor son iç maçını fb ile 29 eylülde oynadı ve bu maç 19 Ekim yani 20 gün dinlenmiş ve bakım yapılacak bir sahada oynayacağız diye düşünüyorsanız hemen vazgeçin.
Çünkü 6 Ekim Pazar günü amedspor ve 13 Ekim Pazar günü serikspor bu sahada ev sahibi olarak maça çıktı. Ne alaka der gibisiniz hatta Serik ilçe takımı amed ne alaka da diyebilirsiniz gerçekten bilmiyorum. Ligin en amatör yönetimi maalesef. Anadolu maçlarına 500-1500 arası büyük maçlara 2000-3000 lira fiyat geçen yönetim sebebiyle maça artık taraftar bile gitmiyor doğru dürüst.

Antalyanın savunmasında 35lik gürayla veysel oynuyor Osimhen oynasa yok ederdi tek başına ama gene de puan kaybının bahanesinin olmadığı bir maç.

ne de olsa bir deplasman maçı. çok önemli yaw. 1-3l'ük derbi galibiyeti avantajının devam edebilmesi için, rakip seviyesi ne olursa olsun, deplsmanlardan galip gelmeye devam etmek gerekir.

Antalya(d)
Beşiktaş
Samsun
Bodrumspor(d)
Eyüp
Sivas(d)
Trabzon
Kayserispor(d)
Göztepe
Başakşehir(d)

Devre arasına kadar puan kaybı muhtemel maçlar: Bjk, Sivas, Trabzon (Malmö deplasmanı dönüşü) ve Başakşehir bence. Bunların dışında puan kaybetme lüksümüz yok.

Geri
Üst Alt