- 20 Ağustos 2017
- 19.013
- 12.733
- 1.653
Simdi ozetten bir daha izledim de A.Am.rabat'in poziyonu penalti verilebilirmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Calim transferi yapmislar.Abi levent mercan’a ne oldu
Arda turana vermişlerdi bizde oynarken.Simdi ozetten bir daha izledim de A.Am.rabat'in poziyonu penalti verilebilirmis.
Renkttas hatirlatti mac sirasinda YB macindaki yawshaq hakem de vermistiArda turana vermişlerdi bizde oynarken.
Simdi ozetten bir daha izledim de A.Am.rabat'in poziyonu penalti verilebilirmis.
Ben de oyle dusundum pozisyon esnasinda ama tekrardan baktigimda az acmis. Bize verildi bu penaltilar.Yok ya cok ağır olurdu..Hem kol kapalı hem ayaktan sekmis
Kendini bir halt zannediyor bu kendini beğenmiş portekiz köylüsüAdama Levent'i, İrfan'ı, Oğuz'u soruyorlar, kızıyor muhabirlere hep aynı şeyi soruyorsunuz, sizin kültür bilmem ne diye. Sanki başka ülkede sormayacaklar bunları.
Mou sayesinde Okan'ın açıklamaları daha göz ardı edilir buluyorum şöyle anlarda.
Bok gibi herif dedik burada anlatamadık millete 2 senedir sıçmış durumda herif.Yalnız Amrabat leş atıyor. İlk yarı holse'nin vurduğu kova'nin çıkardığı topta holse'yi Amrabat kaçırıyor. 2.yarinin başında holse'nin attığı gol de holse'yi kaçıran yine Amrabat soner'in attığı gol de soner'den çalımı yiyen de Amrabat maşallah böyle devam![]()