SL 24/25 H:9 | Samsunspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 20 Ekim

Simdi ozetten bir daha izledim de A.Am.rabat'in poziyonu penalti verilebilirmis.

Yalnız Amrabat leş atıyor. İlk yarı holse'nin vurduğu kova'nin çıkardığı topta holse'yi Amrabat kaçırıyor. 2.yarinin başında holse'nin attığı gol de holse'yi kaçıran yine Amrabat soner'in attığı gol de soner'den çalımı yiyen de Amrabat maşallah böyle devam😂

az once gordum 2-2 bitmis ulan sembol skor bir de hahaha

1 aydır takımlarının maçını bekleyen fbliler son dk golüyle cehennem gibi bir akşam yaşadı oooohhhh :dddd

şimdi 1 hafta daha kan işeyeceklerrr beter olun ulannn!

inş man-u da çakar da hayatta yüzünüz gülmez. haramzade evlatları.

Adama Levent'i, İrfan'ı, Oğuz'u soruyorlar, kızıyor muhabirlere hep aynı şeyi soruyorsunuz, sizin kültür bilmem ne diye. Sanki başka ülkede sormayacaklar bunları.

Mou sayesinde Okan'ın açıklamaları daha göz ardı edilir buluyorum şöyle anlarda.

Göztepe ve Samsun gibi görece iyi takımlara takılmaları çok iyi oldu yani şu ana kadar ekstra hiç bir maçı kazanamadılar. Trabzonspor'u ayrı tutuyorum, Eyüpspor ile Başakşehir maçları kaldı burada en azından birine daha takılırlarsa ekstra galibiyetlere ihtiyaç duyacaklar. Bu işin matematik kısmıydı, oyun tarafına gelecek olursak;

Tadic-Kostic-Dzeko ile maça başladılar yani karşıda rakip olmasa ve bu 3 oyuncu topu orta sahada alsalar rakip kaleye taşımaları 30 saniye sürer, hele deplasmanda şu 3'lü ile çıkmak futbola ihanettir.

Sonra her maçta olduğu gibi Mourinho takımı geriye yaslıyor ama hücum tehdidi yine yok, bam güm çıkıp sıfır kontra planı ile sahada kalıyorlar oysa Oğuz Aydın'ı bunun için almışlardı ya da daha doğrusu buralarda oynatmaları gerekiyordu yani neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.

Oostorwolde'de ciddi sakatlandıysa eğer korkunç güç kaybedecekler ve geçen yıl oluşturdukları takım hüviyetini hem Amrabat>İsmail changesi ile hem de İrfan'ı kesip üstüne Ferdi'yi satarak bozmuşlardı.

Adama Levent'i, İrfan'ı, Oğuz'u soruyorlar, kızıyor muhabirlere hep aynı şeyi soruyorsunuz, sizin kültür bilmem ne diye. Sanki başka ülkede sormayacaklar bunları.

Mou sayesinde Okan'ın açıklamaları daha göz ardı edilir buluyorum şöyle anlarda.
Kendini bir halt zannediyor bu kendini beğenmiş portekiz köylüsü

Yalnız Amrabat leş atıyor. İlk yarı holse'nin vurduğu kova'nin çıkardığı topta holse'yi Amrabat kaçırıyor. 2.yarinin başında holse'nin attığı gol de holse'yi kaçıran yine Amrabat soner'in attığı gol de soner'den çalımı yiyen de Amrabat maşallah böyle devam😂
Bok gibi herif dedik burada anlatamadık millete 2 senedir sıçmış durumda herif.

Samsun bu dort numarali stoperi gecen sezon sonunda kovar diye dusunuyordum ama takimda tutmuslar. Herif gwrcekten slovenya'nin ikinci liginde oynayacak kalitede.

Bugunku penalti pozisyonuna PENALTI DEGIL..! diyenlerle,,,

A Bardakcinin pozisyonuna PENALTIIII..! diyenler ayni kisiler ne hikmetse..
Neden se..! ( se ayri )

Nefesinizden bile daha yakiniz size..

Geri
Üst Alt