- 20 Ağustos 2017
- 19.013
- 12.733
- 1.653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın sahaya bırakanı ile karıştırmışlar amrabatı delik deşik ettiler yav. Herifin 2 bilemedin 3 tane olumlu işi vardır. Geri pas vermek dışında meziyeti yok herifin.
Samsun bu dort numarali stoperi gecen sezon sonunda kovar diye dusunuyordum ama takimda tutmuslar. Herif gwrcekten slovenya'nin ikinci liginde oynayacak kalitede.
Bugunku penalti pozisyonuna PENALTI DEGIL..! diyenlerle,,,
A Bardakcinin pozisyonuna PENALTIIII..! diyenler ayni kisiler ne hikmetse..
Neden se..! ( se ayri )
Nefesinizden bile daha yakiniz size..
Başakşehir yatar bunlara ama arda maçı vermezGöztepe ve Samsun gibi görece iyi takımlara takılmaları çok iyi oldu yani şu ana kadar ekstra hiç bir maçı kazanamadılar. Trabzonspor'u ayrı tutuyorum, Eyüpspor ile Başakşehir maçları kaldı burada en azından birine daha takılırlarsa ekstra galibiyetlere ihtiyaç duyacaklar. Bu işin matematik kısmıydı, oyun tarafına gelecek olursak;
Tadic-Kostic-Dzeko ile maça başladılar yani karşıda rakip olmasa ve bu 3 oyuncu topu orta sahada alsalar rakip kaleye taşımaları 30 saniye sürer, hele deplasmanda şu 3'lü ile çıkmak futbola ihanettir.
Sonra her maçta olduğu gibi Mourinho takımı geriye yaslıyor ama hücum tehdidi yine yok, bam güm çıkıp sıfır kontra planı ile sahada kalıyorlar oysa Oğuz Aydın'ı bunun için almışlardı ya da daha doğrusu buralarda oynatmaları gerekiyordu yani neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.
Oostorwolde'de ciddi sakatlandıysa eğer korkunç güç kaybedecekler ve geçen yıl oluşturdukları takım hüviyetini hem Amrabat>İsmail changesi ile hem de İrfan'ı kesip üstüne Ferdi'yi satarak bozmuşlardı.
Fener ciddi manada bu sezonki en iyi futbolunu bizim maçta oynadı diyebilirim ama o maçta da 3'lük olmuşlardı. Biraz kalburüstü bir rakiple karşılaştıkları tüm maçlarda çok zorlandıklarını görebiliriz. (Lille, Galatasaray, Twente) Göztepe ve Samsun içinde ligdeki ortalamaya göre kalburüstü takımlar denilebilir ve bu maçlarda da puan kaybı yaşamış oldular. Açıkçası her geçen hafta Fenerbahçe ile futbol kalitesi olarak farkı açabileceğimizi hissediyorum, Bizim takım sürekli ivmelenirken Fenerbahçe yerinde sayıyor hatta ufak ufak geriliyor bakalım görelim ilerleyen süreci.
İlk devreyi banko kapatır bu ikinci devre sonlarına doğru anca oynarYerdeki adamın kafasına cinayete teşebbüse varabilecek şekilde atılan tekme sürekli bi yerlerden çıkıyor işte. İkinci ağır sakatlık olacak o maçtan sonra benim hatırladığım.