SL 24/25 H:9 | Samsunspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 20 Ekim

Bugunku penalti pozisyonuna PENALTI DEGIL..! diyenlerle,,,

A Bardakcinin pozisyonuna PENALTIIII..! diyenler ayni kisiler ne hikmetse..
Neden se..! ( se ayri )

Nefesinizden bile daha yakiniz size..

Üstat bir daha düzsen şöyle

Bedri Baykam'a
Erol Bileciğe
Alişan'a ...

Samsun ve göztepe'ye karşı kale önüne otobüs park eden adama woldclass diyorlardı bir de :D

var hakemi atilla karaoglanmış hiç şaşırmadım normalde amrabat çöpünün pozisyonu var cagırması gerekirdi

Koç un da dengesi bozuldu artık ne yapsa olmuyor bundan sonrası uçurum bunlara winner olmanın ayrı bir mesele olduğunu bu işlerin survivor yarışması olmadığının farkına bunlar vardı ama taraftarları MUHTAÇLAR bunlara

Osterwolde'den gelecek çapraz bağ haberi bu puan kaybından daha fazla sevindirir beni. Yerde yatan adamın kafasına abanan birinin bundan cezasız kurtulmasını hala sindiremedim ben o haber gelirse bir nebze içim soğur.

Fener ciddi manada bu sezonki en iyi futbolunu bizim maçta oynadı diyebilirim ama o maçta da 3'lük olmuşlardı. Biraz kalburüstü bir rakiple karşılaştıkları tüm maçlarda çok zorlandıklarını görebiliriz. (Lille, Galatasaray, Twente) Göztepe ve Samsun içinde ligdeki ortalamaya göre kalburüstü takımlar denilebilir ve bu maçlarda da puan kaybı yaşamış oldular. Açıkçası her geçen hafta Fenerbahçe ile futbol kalitesi olarak farkı açabileceğimizi hissediyorum, Bizim takım sürekli ivmelenirken Fenerbahçe yerinde sayıyor hatta ufak ufak geriliyor bakalım görelim ilerleyen süreci.

Göztepe ve Samsun gibi görece iyi takımlara takılmaları çok iyi oldu yani şu ana kadar ekstra hiç bir maçı kazanamadılar. Trabzonspor'u ayrı tutuyorum, Eyüpspor ile Başakşehir maçları kaldı burada en azından birine daha takılırlarsa ekstra galibiyetlere ihtiyaç duyacaklar. Bu işin matematik kısmıydı, oyun tarafına gelecek olursak;

Tadic-Kostic-Dzeko ile maça başladılar yani karşıda rakip olmasa ve bu 3 oyuncu topu orta sahada alsalar rakip kaleye taşımaları 30 saniye sürer, hele deplasmanda şu 3'lü ile çıkmak futbola ihanettir.

Sonra her maçta olduğu gibi Mourinho takımı geriye yaslıyor ama hücum tehdidi yine yok, bam güm çıkıp sıfır kontra planı ile sahada kalıyorlar oysa Oğuz Aydın'ı bunun için almışlardı ya da daha doğrusu buralarda oynatmaları gerekiyordu yani neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.

Oostorwolde'de ciddi sakatlandıysa eğer korkunç güç kaybedecekler ve geçen yıl oluşturdukları takım hüviyetini hem Amrabat>İsmail changesi ile hem de İrfan'ı kesip üstüne Ferdi'yi satarak bozmuşlardı.
Başakşehir yatar bunlara ama arda maçı vermez

Fener ciddi manada bu sezonki en iyi futbolunu bizim maçta oynadı diyebilirim ama o maçta da 3'lük olmuşlardı. Biraz kalburüstü bir rakiple karşılaştıkları tüm maçlarda çok zorlandıklarını görebiliriz. (Lille, Galatasaray, Twente) Göztepe ve Samsun içinde ligdeki ortalamaya göre kalburüstü takımlar denilebilir ve bu maçlarda da puan kaybı yaşamış oldular. Açıkçası her geçen hafta Fenerbahçe ile futbol kalitesi olarak farkı açabileceğimizi hissediyorum, Bizim takım sürekli ivmelenirken Fenerbahçe yerinde sayıyor hatta ufak ufak geriliyor bakalım görelim ilerleyen süreci.

aksarafield

Yerdeki adamın kafasına cinayete teşebbüse varabilecek şekilde atılan tekme sürekli bi yerlerden çıkıyor işte. İkinci ağır sakatlık olacak o maçtan sonra benim hatırladığım.
İlk devreyi banko kapatır bu ikinci devre sonlarına doğru anca oynar

Ferdi çok önemli topçuydu

yok defansı zayıfmış yok şöyleymiş yok böyleymiş osterwolde daha iyimiş miş miş

ulan oyun kuran beklerini kaybetti adamlar 1000 tane osterwolde olsa ne yazar

kilit açıyordu çocuk bekden
maçları çözüyordu

daha trye gelmez gelirse ama hemen çökmek lazım

bu maçı izlerken szymanski'nin bizde olsa neredeyse 6 numara oynayacağını ve bizim seviyede bir takımda da alabileceği en ofansif rolün bu olabileceğini düşündüm. okan buruk bugün iyi olur yarın kötü sonuçlar alır vs önemli değil de futbolu böyle algılayan bir hocayı kaybedip, mosmorinho gibi korkak hocaların başımıza gelme ihtimali beni çok ürkütüyor.

aykut da sami yene forvet arkası ozan tufan ile çıkmıştı baskı için. bu kadar zavallılığa gerek yok.

Her türlü güc kaybettiler bunu lugano macindan bu yana yaziyorum

Ferdi-tadic baglantisi bozuldu

Osayi-irfan baglantisi bozuldu

Orta saha da ismail yüksek gibi caliskan bir oyuncu eksildi

Stoper tandemi de her mac degisiyor

Bunlardan dolayo zaten bir güc kaybi var,üstüne bir de mourinho gibi geri kalmis gelisememis bir hoca getirdiler

Lucescu’nun milli takimin basina gectigi dönem den hic bir farki yok,o da her konu da sikayet ederdi

Geri
Üst Alt